Rejsen til Idle Hour
Læs uddrag

Rejsen til Idle Hour

Ellen Vahr

North Audio Publishing
Første Verdenskrig raser i Europa, meget er en mangelvare, og hos bagerfamilien Thoresen i Kristiania har de svært ved at skaffe mel. En dag modtager den ældste datter, Thea, en invitation fra de to tanter, der år forinden er rejst til Amerika. Hun vil kunne hjælpe familien økonomisk, hvis hun tager tjeneste hos den velstående Vanderbilt-familie i Amerika – men takker hun ja, må hun samtidig sige farvel til sine drømme og kæresten Hans, der snakker om forlovelse.

Thea rejser over Atlanterhavet til et liv, hun ikke havde kunnet forestille sig. Som tjenestepige ved landstedet Idle Hour på Long Island, blegner de forskelle på høj og lav, hun har kendt i hjemlandet. I det Amerika, der skulle sikre frihed og lighed for alle, er der i stedet forskel på alt og alle. Og Thea hører til blandt de allermest usynlige.

Hun støtter sig til tanterne, men de har en hemmelighed, som Thea snart må hjælpe dem med at bære, hvis ikke de skal risikere, at alt falder fra hinanden. Og da uretfærdighederne også begynder at vise sig blandt tjenestefolkene i Vanderbilt-hjemmet, må Thea kæmpe for at huske, hvad der er rigtigt og forkert og ikke mindst, hvem hun selv er, og hvad hun står for.

Rejsen til Idle Hour er første bind i Ellen Vahrs trilogi om bagerdatteren Thea fra Kampen, som rejser til Amerika for at tjene hos den velstående Vanderbilt-familie og i mødet med det amerikanske eksperiment mister illusioner, vinder håb og griber muligheden for at skabe sig sin egen plads i verden.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 56M
ISBN: 9788775711734
Serietitel: Idle Hour-trilogien
Nummer i serien: 1
Format: Download MP3
Lydbog udk. 24. July 2023
Indlæst af: Karen Abrahamsen
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Sofie Lein Sadeghi
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ellen Vahr
Sygehuset på Ellis Island
Ellen Vahr
Første Verdenskrig er omme, og Thea er tilbage hos familien Vanderbilt på Læs mere
Bageriet i Brooklyn
Ellen Vahr
Thea er rejst fra familien hjemme i Kristiania for at arbejde for den rige Læs mere