Redningsbåden
Hør uddrag

Redningsbåden

Politikens Forlag
I sommeren 1914 eksploderer oceandamperen Empress Alexandra på ruten fra London til New York. Om bord befinder sig den rige bankmand, Henry Winter, og hans unge, nye kone, Grace. Det lykkes Henry at sikre Grace en plads i en redningsbåd. Men de skibbrudne indser hurtigt, at redningsbåden er fyldt og er i fare for at gå ned når som helst. Hvis nogen skal overleve, må andre dø.

Mens de overlevende kæmper mod vejret og hinanden, betragter og afventer Grace situationen. Gennem en barsk tilværelse har hun lært værdien af tålmodighed – hendes vej til et privilegeret liv som Henrys kone har langt fra været let. Hun ved, at hendes liv er i fare, og at hendes egen overlevelse er på spil.

I tre farefulde uger udspiller der sig et menneskeligt drama om bord på redningsbåden. Sammensværgelser, intriger og sladder blandt passagererne tynger stemningen, og deres forestillinger om næstekærlighed og medmenneskelighed bliver sat på prøve, når de indser, hvor langt de er villige til at gå i forsøget på at redde livet.

Redningsbåden (2013) er en fortælling om moralske dilemmaer, om ambitioner og udholdenhed og om en kvinde, der synes lige så kompliceret og uforglemmelig, som de begivenheder, hun skildrer.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 100.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 234
ISBN: 9788740008135
Format: 145x220
Udk. 18. april 2013
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Trevillion Images Limited trading a
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: FRIE FØDDER ApS
Anmeldelser og omtale
Q
En bog, der er svær at lægge fra sig – også efter man har læst den færdig
Downloads