Red Notice
Hør uddrag

Red Notice

Hvordan jeg blev Putins fjende nr. 1

Bill Browder

Don Max
Moskva efter Sovjetunionens fald: Oligarkerne sikrer sig godbidderne. Den britisk-amerikanske forretningsmand William ”Bill” Browder, grundlægger af investeringsfonden Hermitage Capital, udnytter som en af de første vestlige forretningsmænd det historiske øjeblik og investerer i de nye firmaer, der skyder op overalt.
 
Forretningseventyret slutter brat, da Browder og hans advokat kommer på tværs af Putin, idet de kommer på sporet af den omfattende og utroligt omfangsrige korruption, der finder sted omkring magtens centrum i Kreml. Browder bliver afpresset, forfulgt og truet – og er pludselig fredløs i et Rusland, hvor vilkårlighed, kynisme og tyranni hersker.

Browders advokat, Sergej Magnitskij, bliver fængslet på tyndt grundlag, tortureret og til sidst slået ihjel. Denne tragedie bliver startskuddet for en ny ”karriere” for Browder som stålsat modstander og målrettet bekæmper af korruption og magtmisbrug på internationalt niveau.

Den internationale bestseller RED NOTICE er en medrivende og hårrejsende dokumentaristisk bog om Browders eventyr i den vilde russiske forretningsverden. Og om baggrunden for hans stærke motivation i kampen mod den omfattende korruption og hvidvask af penge, som nu også har ramt Danmark og hæderkronede danske banker.

Bogen er spændende som en thriller og giver samtidig et sjældent indblik i den verden, få mennesker har fået tilgang til, bag facaden hos den lukkede russiske magtelite.


”Som en klassisk thriller … men det hele er sandt, og det er en historie, der må fortælles” – Lee Child

”Bekendelsesskrift, vidneforklaring og thriller – alt på én gang … Chokerende. En pokkers god bog!” – The Times

”Man læser den som en thriller, men det er en sand, vigtig og inspirerende virkelig historie … Et must-read for alle, der gerne vil forstå Rusland, Putin eller forretningslivets udfordringer i dag” – Walter Isaacson

”En fortælling, der får de beskidte affærer i ’House of Cards’ til at ligne Snehvide” – T.S.

”Gruopvækkende læsning ... Et fascinerende indblik i Putins Rusland fra bankmandens helt egen mund … Bill Browders fortælling om sin storhed og sit fald i postkommunismens Rusland illustrerer til overmål, hvordan retssikkerhed og retfærdighed er en total illusion i landet.” - Politiken

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 129
Sideantal: 350
ISBN: 9788793323391
Format: ePub
E-bog Udk. 15. April 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Don Max
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Oversætter: Nanna Lund
Downloads