Rane og det magiske museum - Blodkongens datter
Hør uddrag

Rane og det magiske museum - Blodkongens datter

Merlin P. Mann

Politikens Forlag
Gratis undervisningsmateriale udviklet i samarbejde med Nationalmuseet (KLIK HER) 

Med denne bog i hånden, kommer du gratis ind på
det magiske museum – Nationalmuseet. Hvis du kan
lokke en voksen med, får han eller hun også billetten
til halv pris. 
Men ikke nok med det. Der venter en særlig præmie
til dig, hvis du kan løse Ranes mysterie.
Spørg i museets billetsalg om spillereglerne.
Rabatten gives kun én gang pr. bog.I kælderen under Nationalmuseet finder drengen Rane en mystisk stav med drejelige runer, som han ikke kan holde sine nysgerrige fingre fra. Desværre viser staven sig at være magisk, og snart er hele museet i panik.
Et uerstatteligt kors fra middelalderen er forsvundet, og det når ikke at gå op for Rane, at han muligvis er skyld i det, før han også får sig selv til at forsvinde. I tid og rum.

Rane befinder sig pludselig i den tidlige danske middelalder, korsets oprindelsestidspunkt, og han bliver hurtigt rodet ud i dramatiske begivenheder, for landet ligger i en højspændt og blodig borgerkrig mellem tre kongerivaler: Svend, Knud og Valdemar. Da Rane ender i en livsfarlig situation, må kongedatteren Gunhild redde ham. Det er hende, det forsvundne kors tilhører, og langsomt går det op for Rane, at hvis han nogensinde vil tilbage til sin egen tid, er han først nødt til at få historien tilbage på plads. Hvilket er lettere sagt end gjort, når man er blevet bedste venner med en prinsesse, hvis far er på vej mod en blodig skæbne.

Hvor meget kan man ændre historien, og hvem bestemmer egentlig, hvad der er den sande fortælling om begivenhederne? Og hvem er de mystiske kutteklædte druider, der jagter Rane og hans magiske runestav?

Rane og det magiske museum er en serie, der med humor, action og et drys af romantik fortæller danmarkshistorien i tween-øjenhøjde med udgangspunkt i genstande, man kan gå ind at se på Nationalmuseet – og måske få et helt nyt og spændende indblik i de fortællinger, der binder os sammen.Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hardback)
Belastning...
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740063424
Format: ePub
E-bog Udk. 08. juni 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Bogblogger.dk
Det var ikke mange læsepauser, jeg fik, da jeg først gik i gang med at læse 'Blodkongens datter' højt for Gustav på 11 år. Der var lidt en stemning af ’En nat på museet’, da vi begyndte læsningen, og jeg var lige så spændt som min 11-årige på at finde ud af, om Rane nu klarede den... Missionen fuldført, Merlin P. Mann! Godt gået! Læs mere
Æseløre.dk
Merlin P. Mann skriver, så det er svært at lægge bogen fra sig igen. Historien bliver på den måde nærværende og vedkommende.
Norogfarlaeser (IG)
Der er spænding, bloddryppende action og en spirende forelskelse ... Bogen er fyldt med dramatiske og flotte illustrationer, og sproget er levende og godt til højtlæsning.... egenlæsning fra 10 års alderen.
Læsehestmedfantasy.com
Blodkongens datter er en anderledes form for historieformidling for børn, som tager udgangspunkt i genstande fra historien, og kobler dem sammen med den tid, de kommer fra, og de mennesker, der ejede dem. Vigtigst af alt, så er bogen en virkelig spændende og letlæst historie fyldt med magi, action, og mysterier på tværs af tid. Læs mere
Merlin P. Mann om ideen bag bogen
Merlin P. Mann om dragen
Merlin P. Mann om korset
Downloads