Rane og det magiske museum 2 - Skyggerne i isen
Hør uddrag

Rane og det magiske museum 2 - Skyggerne i isen

Merlin P. Mann

Politikens Forlag
Følg med Rane og Gunhild tilbage til vikingetiden, og mød de mystiske skygger fra fortiden, der gemmer sig i isen i hidtil ukendte egne af Grønland.

Netop hjemvendt fra en utilsigtet tidsrejse til middelalderen har 14-årige Rane fået mere med sig tilbage til nutiden, end han havde regnet med, nemlig kongedatteren Gunhild. En uhyggelig hændelse i den magiske dimension mellem tiderne forhindrede hendes færd tilbage til år 1150, og nu står hun pludselig på Nationalmuseet sammen med Rane og hans mor. Hvad værre er: Der er stadig rod i tiden, for to smukke amuletter er forsvundet fra museets nye vikingeudstilling, og noget tyder på, at det har at gøre med hændelsen i den magiske dimension.

Hvis Gunhild skal kunne vende tilbage til sin egen tid, bliver hun og Rane nødt til sammen at drage på endnu en farefuld rejse i tid og rum. Den fører dem ikke bare tilbage til vikingetiden, men også sammen med en af de største opdagelsesrejsende dengang, kvinden Gudrid, der trods sin kristne tro var i stand til at synge ånderne til sig. Selvom de færreste kender hendes navn i dag, var hun for tusind år siden med til at lave nye bosættelser på Grønland og endda opdage helt nye kyster, som ingen anden vesterlænding havde betrådt før.

Men en mystisk kraft trækker i trådene, og Rane og Gunhild kan ikke længere være sikre på historiens udfald. Hvis de skal løse gåden, må de rejse langt ind over Grønlands uendelige vidder af is for dér at møde skyggerne fra en helt anden verden.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hardback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740073553
Serietitel: Rane og det magiske museum
Nummer i serien: 2
Format: ePub
E-bog Udk. 12. October 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Bodil Bang Heinemeier
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Lektørudtalelse, DBC
Endnu et spændende og vellykket 2. bind i en serie, der med greb som tidsrejser, blodige kampe, modige børn og overnaturlige elementer formår at formidle Danmarkshistorien på en fængende og nærværende måde og drage paralleller til nutiden.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Merlin P. Mann
Rane og det magiske museum 3 - Mørket under dæk
Rane og Gunhild rejser tilbage til de store sejlskibes tid i 1600-tallet, Læs mere
Én gang til!
Camilla Wandahl, Jeanette Varberg , m.fl.
Børn elsker at høre den samme gode historie igen og igen. Seks populære Læs mere
Rane og det magiske museum - Blodkongens datter
Første bog i en serie for tweens, der med humor, action og lidt romantik Læs mere