Rainbowfantasier
Læs uddrag

Rainbowfantasier

Betty Bitschlap, Bryan Rice, Ellie Jokar, Jalal Arabi, Kasper Kirkegaard Jensen, Milo Kinnock, Rasmus Lindbjerg, Saba Lykke Oehlenschlæger

North Audio Publishing
RAINBOWFANTASIER er den nyeste samling af erotiske noveller baseret på forfatter og agent Elisa Lykkes originale koncept, hvor hun sætter et sensuelt, kærligt og aftabuiserende spotlight på lyst og seksualitet.

De otte forfattere, der lægger pen til RAINBOWFANTASIER er alle en del af LGBTQ+-/queermiljøet: rapper og skuespiller Ellie Jokar, aktivist og studerende Milo Kinnock, drag-queen og performer Betty Bitschlap, tv-personlighed Rasmus Lindbjerg, radiovært Kasper Kirkegaard, komiker og foredragsholder Jalal Arabi, iværksætter og skuespiller Saba Lykke og sanger og sangskriver Bryan Rice.

For at lade fantasien flyde frit fremgår det ikke, hvem der har skrevet hvilken af de otte noveller. Det må læseren selv fantasere om …

Uddrag fra samlingen:
Hendes stemme er dyb og hæs, og det tænder mig. Jeg kan mærke, hvor meget hun har lyst til mig. Hun spiser mig med øjnene. Hun kigger på min krop, og jeg føler mig lækker.
Fra ”Rød”

Alex mærker først et blidt kys på munden, men han kan ikke holde sig tilbage mere og trækker Nikos ansigt helt tæt på sit eget. Alex kysser ham, tager fat i håret på ham og mærker deres kroppe helt op ad hinanden nu.

Fra ”Alex’ rejse”

Han havde tydeligvis ikke hørt mig. Han stod med ryggen til, vandet løb ned over hans nøgne krop. Skuldrene var brede, taljen smal, balderne sad så perfekt, at min mund løb i vand.

Fra ”Marius”

De erotiske FANTASIER er efterhånden blevet et fænomen. Siden den første samling noveller udkom i januar 2021 i samarbejde mellem Elisa Lykke og syv kendte, modige kvinder, er interessen kun blevet større. De i alt seks novellesamlinger, der i dag er udgivet, er således blevet læst og lyttet mere end 60.000 gange, og KVINDEFANTASIER I og II er også udgivet i Sverige.
Overskuddet fra salget af RAINBOWFANTASIER går til organisationen LGBT+ Danmark.


Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 5T 36M
ISBN: 9788775714148
Format: Download MP3
Lydbog udk. 12. May 2023
Indlæst af: Carl Rosengreen, Emma Silja, Nikolas Holm, Simon Fischer, Susanne Storm
Forlag: North Audio Publishing
Downloads