Q&A med Astrid Olsen

 

Hvorfor har du skrevet en bog?
Jeg tror egentlig ikke der har været en hvorfor-mission med bogen. Budskabet kom så småt under processen, hvor det gik op for mig, at grunden til jeg gerne ville lave bogen, egentlig var for at komme ud med mine tanker, historier og holdninger, netop for at lære fra mig. Jeg har en masse unge piger, der følger mig, men jeg kan ikke være der for dem alle, i hvert fald ikke enkeltvis – men det kan min bog. Jeg har skrevet min bog for, at mine følgere kan blive klogere på dem selv, især i forhold til selvværd og selvtillid.

Hvad handler din bog om?
Min bog handler naturligvis om mode og beauty, men vigtigst af alt er den også meget personlig. Jeg deler ud af en masse tanker om selvtillid, selvværd og det at passe ind. Den handler om mine oplevelser med at finde sig selv, om at finde sit unikke jeg, og at finde ud af, hvordan man kan stoppe med at tænke så meget på, hvad andre tænker om en.
 
Hvad er du mest spændt på i forbindelse med din udgivelse?
Jeg tror, jeg er mest spændt på at se, om mine følgere kan bruge alle mine ord og tanker til noget. Jeg håber af hele mit hjerte, at de kommer til at blive klogere på dem selv, samt at tro lidt mere på dem selv. Jeg er også nervøs for, at de skal lære mig så meget at kende -  men det er kun på en god måde.
 
Hvad skal læseren glæde sig til?
Det er svært at sige for den enkelte læser. Jeg tror, der er rigtig mange, der kan glæde sig til et afsnit i bogen om, hvordan jeg ’opnår’ mine øjenbryn - haha! Jeg synes, at læseren skal glæde sig til alle de tanker omkring selvtillid og selvværd. Jeg kommer med en hel masse ’tips og tricks’ til, hvordan man kan arbejde på det, og hvordan man skal dyrke dét at være anderledes. Jeg er ikke så personlig på min kanal, så derfor skal de glæde sig til alle de personlige tanker og historier.

Hvad overraskede dig mest ved at skrive bogen?
Jeg tror faktisk mest det overraskede mig, hvor langt jeg er kommet med mig selv. Måske giver det ikke mening, når jeg siger det her, men det vil det gøre, når man læser bogen.
Jeg har lært en hel del om mig selv igennem en masse oplevelser, og det tror jeg faktisk overraskede mig, da man på en eller anden måde bare lever livet dag for dag, og nogle gange glemmer at kigge på hele billedet.
 
TOP  ▲
Tro på dig selv og din stil
Astrid Olsen! Lige nu har den 17-årige YouTuber 55.000 abonnenter på sin YouTube-kanal, og hendes mest populære videoer bliver set af ikke færre end 120.000 mennesker.

Mode, skønhed og tips er det, Læs mere