Politikens bog om barnets sygdomme
Læs uddrag
Hør uddrag

Politikens bog om barnets sygdomme

Politikens Forlag
Barnets sygdomme giver dig god besked om alt vedrørende barnets helbred lige fra den mindste røde knop til alvorligere symptomer og sygdomme. Bogen er opdelt i et symptom- og et sygdomsafsnit, som gør det nemmere for dig at vurdere barnets tilstand og bedømme, hvornår det er nødvendigt at søge læge.

Under Symptomer finder du en række symptomskemaer, som kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad barnet fejler, og som henviser til, hvor i bogen du kan læse mere om de enkelte sygdomme.

I afsnittet Sygdomme A-Å får du en grundig gennemgang af en lang række sygdomme, både de almindelige og de sjældne. Her kan du læse om årsager, symptomer og behandling af sygdommene, og du får tips om, hvordan du selv hjælper barnet bedst muligt.

Du kan også læse om, hvordan barnet reagerer på en sygdom, hvordan du i praksis skal forholde dig, og hvornår barnet må komme i institution igen. Endelig kan du finde viden om forebyggende børneundersøgelser, vaccinationer og deres mulige bivirkninger, ernæring og lægemidler.
Fra bogen:

- Barnets vaccinationer og lægeundersøgelser

- Hvad fejler barnet?

- Symptomer og mulige forklaringer

- Sygdomsleksikon A-Å

- Sådan plejer du dit syge barn

- Førstehjælp

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 392
ISBN: 9788756786645
Format: 190x250
Udk. 15. januar 2009
3. udgave, 2. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: G.Design ApS
Fotograf: MAXMILING
Forlag: Politikens Forlag
Downloads