Playground
Hør uddrag

Playground

Lars Kepler

Politikens Forlag
Hvor langt vil du gå for at redde dit barn?

Under en mission i Kosovo falder Jasmin Pascal-Andersons kommandoenhed i et baghold. Hun såres så hårdt af skud, at hendes hjerte holder op med at slå i næsten to minutter. Da hun kommer til bevidsthed, ved hun, hvad der venter efter døden: Hun har en klar erindring om en voldshærget kinesisk havneby, et sted, der er langt farligere end noget andet, hun har oplevet. Men ingen tror på hende.

Fem år senere er hun blevet alene med sin søn, Dante. Han involveres i en voldsom ulykke og kvæstes så hårdt, at lægerne må standse hans hjerte for at kunne operere ham. Jasmin ved, at drengen umuligt kan kæmpe sig tilbage blandt de levende fra det sted, der stadig hærger hendes tanker. Især ikke, hvis han havner på legepladsen - det sted, de kalder Playground.
Hun må følge efter ham.

Playground er en psykologisk thriller om, hvor langt man er villig til at gå for at redde sit barn.
En fritstående roman, der viser en ny side af Lars Kepler
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 99
Sprog: Dansk
Sideantal: 464
ISBN: 9788740030990
Format: ePub
E-bog Udk. 11. March 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Esktra Bladet, Marie Louise Toksvig
Så holder dramaet faktisk hele vejen – hjerteskærende og actionmættet og langt mere overbevisende end bunken af krimier skrevet med støtte i Google-maps og Wikipedia. Det er ret godt gået.
 
 
 
 
-  Børsen
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
'Playground' som samlet fortælling er en fascinerende og dødsangstfremkaldende ikke magisk-realistisk, men fantasy-realistisk thriller om det, der venter på den anden side ...
Playground - Ny Lars Kepler
Playground er en psykologisk thriller om, hvor langt man er villig til at gå for at redde sit barn.  En fritstående roman, der viser en ny side af Lars Kepler.
Downloads