Perla
Læs uddrag

Perla

Carolina De Robertis

Politikens Forlag
Perla vokser op som privilegeret enebarn i Buenos Aires; hun er datter af en velpoleret, reserveret mor og en streng flådeofficer. Tidligt i livet lærer Perla at holde farens profession hemmelig i et land, der endnu ikke har glemt grusomhederne begået af det nu afsatte militære diktatur. Selv om Perla ved, at hendes forældre har deltaget i konflikten på den forkerte side, nærer hun en betingelsesløs kærlighed til sin far. Men da hun opsøges af en ubuden gæst, tvinges hun ud på en rejse, hvor hun konfronteres med den ængstelse, hun længe har følt. Hun indser, at hun må tage sit liv op til revision. Hvem er hun, og hvem vil hun blive?

Perla (2013) er baseret på virkelige hændelser, på tredive tusinde forsvundne argentinske borgere og fem hundrede børn, som blev født i hemmelige fangelejre og herefter givet videre til adoption. I årene herefter har flere af disse børn opdaget identiteten af deres rigtige familier. Romanen vækker historien til live i et intimt, uforglemmeligt portræt af en ung kvindes urokkelige søgen efter sandheden.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 49.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 27M
ISBN: 9788740017083
Format: Download MP3
Lydbog udk. 16. juni 2014
Indlæst af: Karen Marie Larsen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Litteratursiden.dk
Carolina De Robertis stammer fra en uruguayansk-argentinsk familie, og det virker, som om bogen er et brændende ønske om at fortælle om uhyrlighederne i Argentinas historie, så de ikke bliver glemt. Det lykkes vældig godt
Downloads