Perla
Hør uddrag

Perla

Carolina De Robertis

Politikens Forlag
Perla vokser op som privilegeret enebarn i Buenos Aires; hun er datter af en velpoleret, reserveret mor og en streng flådeofficer. Tidligt i livet lærer Perla at holde farens profession hemmelig i et land, der endnu ikke har glemt grusomhederne begået af det nu afsatte militære diktatur. Selv om Perla ved, at hendes forældre har deltaget i konflikten på den forkerte side, nærer hun en betingelsesløs kærlighed til sin far. Men da hun opsøges af en ubuden gæst, tvinges hun ud på en rejse, hvor hun konfronteres med den ængstelse, hun længe har følt. Hun indser, at hun må tage sit liv op til revision. Hvem er hun, og hvem vil hun blive?

Perla (2013) er baseret på virkelige hændelser, på tredive tusinde forsvundne argentinske borgere og fem hundrede børn, som blev født i hemmelige fangelejre og herefter givet videre til adoption. I årene herefter har flere af disse børn opdaget identiteten af deres rigtige familier. Romanen vækker historien til live i et intimt, uforglemmeligt portræt af en ung kvindes urokkelige søgen efter sandheden.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 49.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
ISBN: 9788740010442
Format: ePub
E-bog Udk. 14. juni 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Julia Davila-Lampe/Getty Images
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Emily Mahon, Thomas Szøke
Oversætter: Kirsten A. Nielsen
Anmeldelser og omtale
Litteratursiden.dk
Carolina De Robertis stammer fra en uruguayansk-argentinsk familie, og det virker, som om bogen er et brændende ønske om at fortælle om uhyrlighederne i Argentinas historie, så de ikke bliver glemt. Det lykkes vældig godt
Downloads