Penguin Bloom
Hør uddrag

Penguin Bloom

Bradley Trevor Greive, Cameron Bloom

En hjertevarm, rørende og morsom bog om at rejse sig efter en personlig krise af umenneskelige dimensioner – illustreret med de skønneste fotos.

Verden over er mennesker faldet for de helt utroligt fantastiske og meget personlige billeder af den australske fløjtefugl Penguin og familien Bloom. Men historien om Penguin rummer meget mere end som så.

Det er også den virkelige historie om håb og mod, fortalt af fotografen Cameron Bloom. Den begynder med en frygtelig ulykke, hvor Camerons kone, Sam, kommer ud for et skæbnesvangert styrt, der gør hende delvist lammet og dybt deprimeret. Indtil den tilskadekomne fugleunge Penguin pludseligt en dag dukker op i familiens liv, efter at den er faldet ud af reden og blevet forladt.

Pasningen af Penguin og kampen for at redde den lille fugl vender situationen. Den utrolige glæde og styrke, som fuglen giver Sam og resten af familien, udvikler sig til en universel historie om, at uanset hvor trøstesløst det hele ser ud, så kan medfølelse, venskab og støtte komme fra helt uventet kant og give os troen tilbage på, at der er lys forude. Denne forpjuskede lille fløjtefugl husker os alle på, at uanset hvor fortabte, skrøbelige eller medtagne, vi føler os, så vil dét at tage imod og gengælde kærlighed hjælpe os med at hele igen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sideantal: 208
ISBN: 9788740043549
Format: ePub
E-bog Udk. 25. October 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Oversætter: Dorte Andersson
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Bookmeupscotty.dk
Det er med den dybeste respekt, jeg vil forsøge at sætte ord på den fortælling, Cameron Bloom præsenterer i Penguin Bloom, velvidende at en anmeldelse aldrig kommer til at yde bogen retfærdighed. Allerede nu vil jeg foreslå dig at opsøge den rørende bog, enten i din lokale boghandel eller på biblioteket og i stedet gemme mine ord til, hvis du efterfølgende ønsker at læse et andet menneskes tanker. .... De seks kaffekopper herunder yder på ingen måde den rørende bog retfærdighed, så skynd dig ud, anskaf dig et eksemplar og forbered dig på, hvordan dine tårer vil trille og dit hjerte fyldes med kærlighed, mens du læser den smukkeste, mest ægte og livsbekræftende beretning, der endnu er skrevet. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Familie Journal
… rørende bog om en lille fugl, der gjorde en stor forskel .. Læs den og knib en (glædes)tåre.
 
 
 
 
 
-  Bognørden.dk
Jeg skal gøre det kort: Det her er en af de bøger, der bare skal ses og læses. Jeg garanterer en fantastisk oplevelse, der sidder fast længe efter sidste side er vendt.
Digitalfoto.dk, Louise Hagemann
Det er en rørende og dejlig historie, og så er den fyldt med smukke billeder taget af faren i familien, fotograf Cameron Bloom.
Bogfriisen.dk
‘Penguin Bloom’ er en overraskende smuk bog, hvor Cameron Bloom skildrer hustruen Sams tragiske ulykke, hendes kriser, udfordringer og følelser i billeder – uden netop hende, men med fuglen Penguin som det gennemgående og illustrerende motiv. Historien er ikke et glansbillede – ikke på noget niveau . Til gengæld er den enormt stærk og rørende ... Med billeder, forholdsvis enkle virkemidler og en autentisk dybtfølt historie – som jeg overhovedet ikke var forberedt på, ramte ‘Penguin Bloom’mig med et kraftigt stik lige i hjertet. Og da bogen mange sider inde, endelig viser et billede af Sam, begyndte tårerne spontant at løbe. Et hurtiglæst og uventet stjerneskud. Læs mere
Bogblogger.dk
’Penguin Bloom’ er virkelig en fin bog om livet, om når det er vildt svært og man vil give op, om sammenhold, om kærlighed, om at være familie og om troen på at det i morgen er bedre. Teksten flyder og bogen er meget smukt illustreret med mange gode fotos af familien og af den nuttede fløjtefugl. Især fotos af drengene og Penguin er fine. Sams mand Cameron er fotograf, så det er professionelle fotos. Bogen er en høflig reminder om, at hvert eneste øjeblik betyder noget. At vi skal sætte pris på livet og på hinanden. Læs mere
Downloads