Papa
Hør uddrag

Papa

Jesper Stein

Politikens Forlag
På et hotel i Berlin møder den albanske mafiahåndlanger Bashkim en frygtindgydende dansk gangster. Narko og penge skifter hænder, og de aftaler en ny handel med store mængder våben – sælgeren er den russiske mafiaboss Papa og køberen colombianske FARC.

Samtidig bliver 143 bankbokse tømt i en kælder ved Nørreport i København. Vicepolitikommissær Vicki Thomsen skal opklare sagen, og hun bliver fra første færd modarbejdet af sine midaldrende mandlige kolleger i Røveri. Ingen ved, hvad boksene præcist indeholdt, men det står hurtigt klart, at det har en forbindelse til russiske kriminelle.

Vicki Thomsens tidligere kollega Axel Steen har skiftet job og er blevet ansat som undercoveragent i PET. Det bringer ham til Amsterdam, hvor han infiltrerer kriminelle miljøer. Han er den fødte agent, men en ny opgave udvikler sig til den farligste og mest omkostningsfulde aktion, han nogensinde har været involveret i.

Papa er en rå krimi om at flygte fra sig selv og blive en anden, umulig kærlighed og om fædre og svigt, der får fatale konsekvenser.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 140.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
ISBN: 9788740042771
Serietitel: En Axel Steen krimi
Nummer i serien: 5
Format: 145x220
Udk. 04. June 2018
2. udgave, 6. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Stoltzestudio ApS
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Topkarakter uden forbehold!
 
 
 
 
 
-  Krummeskrummelurer
Axel Steen er tilbage. Woow – med masser af nyheder, spændende gangsterbekendtskaber, knas i kærligheden, børn, hverdag og som undercover spion … Krimien får 5 ud af 5 hjerter. Den er spændende, plottet er perfekt, detaljerne er med. Man venter bare på den næste Axel Steen krimi.
 
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
"Fremragende krimi."
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
… en kvalitetskrimi fra en af Nordens allerbedste krimiforfattere.
Litteratursiden
Fremragende krimi af internationalt format. Axel Steen er tilbage for fuld udblæsning
 
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen
“PAPA” er mange temaer i særdeles velformuleret og begavet forening og man begriber næsten ikke, hvordan Jesper Stein kan holde stilen og skarpheden i en så omfangs- og ordrig krimi … Af hjertet tak Jesper Stein. Jeg elsker Axel Steen.
 
 
 
 
 
-  Krimifan, Per Drustrup
En vedkommende og vildt spændende krimihistorie med både nationale og internationale skurke.
 
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaëlis
Lad det være klart: Dette er Steins bedste krimi.
god-bog
En krimi i særklasse. Spændende, fængslende, velskrevet, jeg kan ikke se, at det kan gøres bedre.
 
 
 
 
 
-  Onsdagsavisen, Maria Bruun Fanø
Højspænding … umuligt at ligge bogen fra sig.
 
 
 
 
 
-  Drustrups Bogblog
Axel Steen er en hård nyser også overfor sig selv, og igen er der en perfekt ubalance mellem hans komplicerede privatliv og hans aktiviteter som agent og opdager. Bogen er en vedkommende og vildt spændende krimihistorie med både nationale og internationale skurke.
 
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaëlis
Lad det være klart: Dette er Steins bedste krimi.
 
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
Forfatter Jesper Stein bruger klassiske krimigreb, som han formår at ophæve på original vis.
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
… en kvalitetskrimi fra en af Nordens allerbedste krimiforfattere.
 
 
 
 
 
-  Krimisiden
Det er en forrygende barsk omgang Axel Steen er sendt ud i denne gang … Forfatteren har et sprog som bare flyder og et plot der holder hele vejen igennem. Jeg læste bogen i et stræk, der var ikke megen tid til pauser.
 
 
 
 
 
-  Kulturxpressen
Der er fuld fart på spændingen i Papa og det er svært at lægge bogen fra sig inden sidste side er vendt … lige som man tror, at nu kan der ikke ske flere overraskelser, får vi et twist der uden tvivl vil få mange til at tabe kæben.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
I den sædvanlige Jesper Stein-stil kører romanen med 120 km/timen fra side 1 til side slut. Det er bare med at spænde sikkerhedsselen og gribe godt fat i panikhåndtaget.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
I den sædvanlige Jesper Stein-stil kører romanen med 120 km/timen fra side 1 til side slut. Det er bare med at spænde sikkerhedsselen og gribe godt fat i panikhåndtaget.
Jysk Fynske Medier, Henrik Tjalve
Helt i top … Det er spændende sager, Jesper Stein ruller op for os, men det, han især skal krediteres for, er den fortsatte psykologiske uddybning af sine hovedpersoner, det er fremragende gjort.
 
 
 
 
 
-  Bognørden
Jeg holder meget af Axel Steen, den stereotype, skæve politimand, der ikke giver fribilletter til andre end datteren. Manden, der er rå, massiv granit udenpå og som smeltet smør indeni. Han er på alle måder indbegrebet af en krimi helt, og så er han alligevel i stand til at begejstre mig og vise mig nye sider i stort set hvert bind. Læs mere
Bogblogger
Axel er en sej, hård hund, både ved sig selv, ved forbrydere og ved andre mennesker, der krydser hans spor. Og han har aldrig været sejere end i Papa, og Jesper Stein har ikke skrevet bedre. Det siger faktisk ikke så lidt for alle de fire foregående værker rammer en dejlig sort tone, i storbymørket, hvor offer og forbryder støder sammen … Den sproglige stil er hårdkogt, nøgtern og realistisk som i få andre nordiske romaner, og Papa har i det hele taget internationalt format. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Findals Krimiside
En helt utrolig spændende og tankevækkende bog …Jeg er meget begejstret for Jesper Steins forfatterskab og glæder mig til kommende bøger fra hans hånd.
Weekendavisen, Christian Dorph
Det er super cool, den måde Stein præsenterer de kriminelle bagmænds koder, æresbegreber og hierarkier på, loyaliteten og den lurende vold, de små, hårde spil og svinske manøvrer, og det fungerer enormt godt, at Axel falder i hak med den kriminelle underverden, så vi ligesom i Scorseses gamle film smager på den primitive fascination af penge, attitude, rå magt og bling bling … En virkelig god kriminalroman. Der er alenlangt mellem snapsene i dansk krimilitteratur. Det her var en af dem. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jesper Stein
City
Axel Steen støder frontalt sammen med gamle fjender og en fjern fortid i Læs mere
Bye Bye Blackbird
Bye Bye Blackbird er andet bind i serien om politimanden Axel Steen.
Axel Læs mere
Solo
Solo er sjette bind i serien om politimanden Axel Steen.
Axel Steen har Læs mere
Ædru
En skelsættende roman om at holde op med at drikke. En succesrig forfatter Læs mere
Rampen
I romanform skildrer Jesper Stein sine forældre og deres voldsomme Læs mere
Akrash
Akrash er tredje bind i serien om politimanden Axel Steen.
Læs mere
Aisha
Aisha er fjerde bin i serien om politimanden Axel Steen.
På Amager findes Læs mere
Over grænsen
Syv af de allerbedste og mest populære danske krimi- og spændingsforfattere Læs mere
Uro
Uro er den første bog i en serie om politimanden Axel Steen. Den foregår Læs mere