Pachinko
Hør uddrag

Pachinko

Min Jin Lee

Hr. Ferdinand
I årene inden første verdenskrig falder den unge koreanske fiskerdatter Sunja for en velhavende fremmed. Han lover hende en gylden fremtid, men da hun opdager, at hun er gravid, og at hendes store kærlighed er gift, blegner Sunjas udsigter pludselig. Som en sidste udvej siger hun ja til en ung, svagelig præsts ægteskabstilbud, da han er på gennemrejse på vej til Japan.

Dette bliver begyndelsen på en familiesaga om usædvanlige mennesker i eksil fra et hjemland, de aldrig har kendt. I Japan mødes Sunjas slægt af voldsomme racemæssige uretfærdigheder og stor fattigdom, men glæden slipper også ind mellem sprækkerne, mens Sunja og hendes efterkommere finder vej og plads i det japanske samfund. En roman om ambitioner og modgang, fordomme og traditioner, arv og ophav, om det at høre hjemme.


"Dybt betagende roman. … Et indfølende, klart blik på det kaotiske landskab, der er selve tilværelsen."
– NEW YORK TIMES BOOK REVIEW

"Storslået, elegant og totalt medrivende."
– DAILY MAIL

"Episk."
– SAN FRANCISCO CHRONICLE

"Spillevende og altomsluttende. Pachinko er en hyldest til et glemt folk."
– THE GUARDIAN

"En af årets ti bedste bøger."
– NEW YORK TIMES

"En af årets ti bedste bøger."
– BBC
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 608
ISBN: 9788740046236
Format: 145x220
Udk. 04. oktober 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee, Lotte Eskildsen
”Med en fantastisk sprogbeherskelse har Min Jin Lee formået at skabe levende, komplekse karakterer. Karakterer, der holder ud, gennemlever store tragedier og lykke … Bogen byder på mange gribende følelsesmæssige konflikter, men styrken hos bogens kvinder og deres sammenhold skinner igennem hele vejen. Skam og skyld understøtter mange af de smukkeste scener i romanen, hvor de enkelte karakterer tvinges til store ofre … En saga om en ekstraordinær (og alligevel så genkendelig) familie … En historie som vil berøre læserne.” Læs mere
Downloads