OXEN - Lupus
Læs uddrag

OXEN - Lupus

Jens Henrik Jensen

Politikens Forlag
Oxen-Lupus er fjerde bind i Oxen-serien

Krigsveteranen Niels Oxen lever et stille liv i sin lejlighed i Vangede. Han ser frem til hver 14. dag at have besøg af sin søn – men deres forhold er problemfyldt.

Da den tidligere PET-chef Axel Mossman spørger, om Oxen kan tage til Jylland og kigge efter en forsvunden gårdejer og tidligere departementschef, siger Oxen først nej. Da han finder på at slå opgaven sammen med en vinterferietur med sønnen, siger han alligevel ja. Gården ligger ved Harrild Hede, hvor der er observeret ulve.

For Niels Oxen bliver den lille overkommelige opgave vejen  ind i ukendt terræn, hvor flere slags ulve krydser hans spor og leder ham tilbage til hans gamle makker Margrethe Francks fortid. En fortid, der er langt mere hemmelighedsfuld og farlig, end nogen aner. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Spilletid: 13T 58M
ISBN: 9788740051889
Format: Download MP3
Lydbog udk. 06. September 2018
Indlæst af: Dan Schlosser
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Stoltzestudio ApS
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Magasinet Søndag
”Jo mere Oxen opdager, jo mere farligt bliver det. For hvem er fjenden? Det skal han tids nok finde ud af. Man kan næsten ikke læse hurtigt nok for at få en opklaring! Dette er fjerde roman om Oxen, forhåbentlig kommer der flere.”
 
 
 
 
 
-  Politiken , Bo Tao Michaëlis
”Jens Henrik Jensens nyeste krimiroman om jægersoldaten Niels Oxen er hans hidtil bedste. En velresearchet, velskreven, veltilrettelagt og velturneret sag på over 500 sider, hvor du som i det berømte rædselsfulde tyske Kinder-æg får hele tre ting under samme skal: nemlig en kup-, kidnapnings-og konspirationskrimi med infam voldtægt.” Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
”Jensen skriver levende og han formår virkelig at skabe en spænding hurtigt og bevare den hele bogen igennem, hvilket er ret imponerende bogens længde taget i betragtning. Tiden fløj simpelthen afsted for mig under min læsning af Lupus. Lupus er en særdeles velkomponeret krimi med et genialt og gennemtænkt plot samt et stærkt persongalleri. Lupus er altså et mustread hvis du er til gode krimier – uanset om du har læst de andre i serien eller ej. Jeg får faktisk helt lyst til at genlæse de tidligere bøger nu!” Læs mere
 
 
 
 
 
-  JydskeVestkysten, Arne Mariager
”Masser af spænding, masser af dramatik og uhygge. Men man får noget mere. Nemlig en velskrevet, stemningsfyldt bog med en række interessante personskildringer og menneskelige reaktioner, der gør bogen til god litteratur. Her er virkelig noget at komme efter.”
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
”Selvom det er et digert værk på 528 sider, bemærker man det slet ikke og bogen er svær at lægge fra sig, når man først har sat sig med den. Helt klart en mustread for alle krimifans, når efteråret nu banker på døren og indendørsaktiviteterne tages i brug.”
 
 
 
 
 
-  Politiken , Bo Tao Michaëlis
”Jens Henrik Jensens nyeste krimiroman om jægersoldaten Niels Oxen er hans hidtil bedste. En velresearchet, velskreven, veltilrettelagt og velturneret sag på over 500 sider, hvor du som i det berømte rædselsfulde tyske Kinder-æg får hele tre ting under samme skal: nemlig en kup-, kidnapnings-og konspirationskrimi med infam voldtægt.” Læs mere
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
“En spændende og tankevækkende roman”
 
 
 
 
 
-  Krummeskrummelurer.dk
”Den er fantastisk skrevet, godt sprog, og mange små historier der bliver samlet til en perfekt bog, og cirklen bliver sluttet.”
 
 
 
 
 
-  Catsbooksandcoffee.com
”Det er et dejligt gensyn med Danmarks højest dekorerede soldat Niels Oxen, PET medarbejder Margrethe Franck og tidligere PET chef Axel Mossman. I en perfekt blanding af krimithriller, politik og moralske dilemmaer cementerer Jens Henrik Jensen sin plads blandt Danmarks krimielite.”
 
 
 
 
 
-  Krimifan.dk, Per Drustrup
”Kort sagt synes jeg, at Jens Henrik Jensen med denne bog har overgået sig selv! Gud hvor spændende og med et veldrejet og herligt komplekst plot.”
 
 
 
 
 
-  Krimifan.dk, Jan Findal
”Jens Henrik Jensen har med LUPUS skrevet en fantastisk god krimi, hvor han på suveræn vis mixer spænding med tankevækkende eftertænksomhed tilsat betragtninger om ulvens tilbagekomst i den danske natur.”
 
 
 
 
 
-  boginspiration.dk
”Efter at have læst “Lupus”, har jeg anskaffet mig resten af serien. Ikke så meget på grund af referencerne til tidligere, men fordi “Lupus” er en god krimi.”
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Lisbeth Helleskov
Den fjerde bog i rækken kan læses uden kendskab til de tre første, for forfatteren har så meget respekt for sine læsere, at han ikke tager for givet, at de kan huske bøgerne. Han gengiver derfor hændelser og begivenheder, der har betydning for handlingen i " Lupus". Men hvorfor springe de tre første over? De er fremragende.. Læs mere
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk, Vibeke Holm Andersen
”Bogen var rigtig spændende. Det er en gennemtænkt og gennemarbejdet krimi. Morsom er den også..”
bogblogger.dk, Maiken Kjær Svare
”Jens Henrik Jensen skriver virkeligt godt og formår at holde spændingen oppe gennem hele bogen samtidigt med, at man føler med Oxen og hans kamp for et nogenlunde normalt liv. Heldige dig, der har Lupus til gode. Jeg kan kun sige: læs, læs, læs.”
OnsdagsAvisen Horsens, Marie Bruun Fanø
”Det har været spændende, om den har kunnet holde niveau og spænding, når historien om Danehof var slut. Lad mig sige det med det samme. Det kan den! Selvom historien ændrer sig, og Oxen er i gang med en personlig udvikling, er der stadig fuld fart på.”
koudahl.dk
”Jens Henrik Jensen formår med LUPUS både at fortælle en god og spændende historie og samtidig får han blandt andet rettet fokus på en række samfundsaktuelle problemstillinger.”
www.randiglensbo.dk, Randi Glensbo
”Lupus er en meget velkomponeret og spændende roman, som jeg har været meget optaget af. Personskildringerne i romanen beskriver en broget flok og er ualmindeligt præcise og troværdige. Bogen er mit første møde med Jens Henrik Jensens forfatterskab, og jeg glæder mig meget til at læse flere af hans bøger.” Læs mere
Litteratursiden.dk, Anne Grete Jacobsen
”Jens Henrik Jensen svinger sig op til nye højder i fjerde bind om den tidligere jægersoldat. En hæsblæsende historie fyldt med spænding, overraskelser og stof til eftertanke.”
LUPUS
Krigsveteranen Niels Oxen lever et stille liv i sin lejlighed i Vangede. Han ser frem til hver 14. dag at have besøg af sin søn – men deres forhold er problemfyldt.
 
Der er ulve i mosen
Jens Henrik Jensen fortæller her om Oxen - Lupus.
Oxen - Lupus
Jens Henrik Jensens seneste krimi Oxen - Lupus får meget flotte anmeldelser. Se selv her.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jens Henrik Jensen
OXEN - Gladiator
PET har bud efter den tidligere elitesoldat Niels Oxen, da en række drab på Læs mere
Ulven i Banja Luka
Ulven i Banja Luka er tredje bind i serien med CIA-agent Jan Jordi Kazanski Læs mere
Hofnarren i Murmansk
Hofnarren i Murmansk er andet bind i serien om CIA-agent Jan Jordi Kazanski Læs mere
OXEN - De mørke mænd
Samlet serietekst:
Mens krigsveteranen Niels Oxen bearbejder sine indre Læs mere
OXEN - De hængte hunde
Samlet serietekst:
Mens krigsveteranen Niels Oxen bearbejder sine indre Læs mere
OXEN - De frosne flammer
Samlet serietekst:
Mens krigsveteranen Niels Oxen bearbejder sine indre Læs mere
OXEN - Pilgrim
Mens Oxen er på vandretur, får han et tilbud af Mossman, tidligere PET-chef Læs mere
Økseskibet
Økseskibet er første bind i serien med kriminalassistent Nina Portland.
Læs mere
Kulmanden
Kulmanden andet bind i serien med kriminalassistent Nina Portland.
I Læs mere
Wienerringen
Den tyske efterretningsagent Monica Haldemann fat i oplysninger,der kan Læs mere
Spøgelsesfangen
Spøgelsesfangen er tredje bind i serien om kriminalassistent Nina Portland. Læs mere
Kællingen i Krakow
Kællingen i Krakow er første bind i serien om CIA-agenten Jan Jordi Læs mere
Belastning...