Ondt blod
Hør uddrag

Ondt blod

Emelie Schepp

Politikens Forlag
Hvem kommer først, din redningsmand eller din morder?

En tidlig morgen findes en kvinde bagbundet og mishandlet i sin lejlighed i Norrköbing. Den første på stedet er ambulanceredderen Philip Engström. Kvinden virker bekendt, og han gør alt, hvad der står i hans magt for at redde hendes liv, men hun dør mellem hænderne på ham. Kort efter findes endnu et mishandlet offer. Igen er Philip på stedet, og nu går en rædselsvækkende sandhed op for ham.

Da anklager Jana Berzelius sættes på sagen, opdager hun et mønster i vanvidshandlingerne, et hævntogt udført med ondt blod og iskold planlægning. Samtidig opsøges hun af en person fra sin fortid, der tvinger hende til at gå langt ud over, hvad loven tillader.

Ondt blod er tredje selvstændige bind i Emelie Schepps internationale bestsellerserie. Ligesom i de to første bind, Mærket for livet og Hvide spor, er tempoet i dette længe ventede tredje bind højt, og vi får afdækket endnu en flig af Jana Berzelius’ dunkle fortid.

Emelie Schepp er den eneste svenske krimiforfatter, der tre år i træk har vundet læsernes pris som Årets Deckarförfattere 2016, 2017 og 2018.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 100.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 408
ISBN: 9788740034066
Serietitel: Jana Berzelius
Nummer i serien: 3
Format: 155x230
Udk. 17. februar 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Book Me Up Scotty
Ingen tvivl om, at Schepp er en af mine storfavoritter, når det kommer til krimigenren. Karaktererne er troværdige, beskrivelserne er levende og vigtigst af alt, så er plottet fuldstændig uforudsigeligt.
 
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen
Jana Berzelius fremstår lige så unik, tydeligt og troværdigt som Stieg Larssons Lisbeth Salander … Griber læseren fra start og som kapitlerne skrider frem intensiveres spændingen, der forplanter sig som en følelse i kroppen, snarere end en læseoplevelse. Bravo Emelie Schepp.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
En klassekrimi med alt hvad sådan en skal have. Personskildringen er ganske fremragende og troværdig … Schepp forstår at trykke speederen i bund på intensitet og spænding, på en måde så siderne i bogen nærmest vender sig selv.
 
 
 
 
 
-  Findals Krimiside, Jan Findal
En pageturner af karat.
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Bente Wiik
Man kan godt blive forelsket i en bog. Glæde sig til at omfavne den med sine læselystne hænder, lade øjnene glide ned ad kapitlerne, være ivrig efter at vende endnu en side og med et suk og et afsluttende smæk lukke sidste blad. Henført og tilfredsstillet. Jo, sådan kan en krimi også være ... Det er ganske enkelt uhyggeligt godt gået. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Krummes krummelurer
Man bliver holdt fanget til sidste side. Den er vanvittig spændende synes jeg. Emelie Schepp skriver fantastisk godt og fængende. Jeg var bjergtaget helt fra starten, og det er så fedt at være i gang med en bog, som man ikke rigtigt kan lægge fra sig.
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
En hæsblæsende page-tuner, som sluger dine aftener og nætter … en vanvittig voldsom spændende krimi.
RandiGlensbo.dk
Bogen er virkelig velskrevet, og man holdes i konstant spænding, mens man følger med i jagten på morderen samtidig med, at et ikke mindre spændende drama udspiller sig i anklagerens privatliv.
Emelie Schepp - Ondt blod
I videoen her fortæller forfatter Emelie Schepp om krimigenren, politikstationen i Norrköbing, og om hvorfra hun henter sin inspiration. Ondt blod er tredje selvstændige bind i Emelie Schepps internationale bestsellerserie.
Emelie Schepp - Ondt blod
Her fortæller Emelie Schepp om sin hovedperson Jana Berzelius i krimien Ondt blod. Ondt blod er tredie bind i serien om Jana Berzelius.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Emelie Schepp
På vej
Mester Jakob
Mester Jakob er en åndløst spændende krimi om identitet, relationer og Læs mere
Fars dreng
En aften ringer den seksårige Jonathan til sin far og hvisker skrækslagent, Læs mere
Hvide spor
En iskold vinternat findes en ung kvinde død på et togtoilet. Hendes hænder Læs mere
Mærket for livet
Mærket for livet (2014) er første del i serien om Jana Berzelius af den Læs mere