Ondt blod
Læs uddrag

Ondt blod

Emelie Schepp

Hr. Ferdinand
Ondt blod er tredje bind i den internationale bestsellerserie om anklageren Jana Berzelius.
 
Hvem kommer først, din redningsmand eller din morder?
 
En tidlig morgen findes en kvinde bagbundet og mishandlet i sin lejlighed i Norrköbing. Den første på stedet er ambulanceredderen Philip Engström. Kvinden virker bekendt, og han gør alt, hvad der står i hans magt for at redde hendes liv, men hun dør mellem hænderne på ham. Kort efter findes endnu et mishandlet offer. Igen er Philip på stedet, og nu går en rædselsvækkende sandhed op for ham.
 
Da anklager Jana Berzelius sættes på sagen, opdager hun et mønster i vanvidshandlingerne, et hævntogt udført med ondt blod og iskold planlægning. Samtidig opsøges hun af en person fra sin fortid, der tvinger hende til at gå langt ud over, hvad loven tillader.

Ligesom i de to første bind, Mærket for livet og Hvide spor, er tempoet i dette længe ventede tredje bind højt, og vi får afdækket endnu en flig af Jana Berzelius’ dunkle fortid.

Serien om den sammensatte anklager Jana Berzelius med den hemmelige fortid har for længst befæstet Emelie Schepp som en af de mest etablerede forfattere på den svenske krimiscene og sikret hende international anerkendelse.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 11T 6M
ISBN: 9788740036879
Serietitel: Jana Berzelius
Nummer i serien: 3
Format: Download MP3
Lydbog udk. 17. February 2017
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Book Me Up Scotty
Ingen tvivl om, at Schepp er en af mine storfavoritter, når det kommer til krimigenren. Karaktererne er troværdige, beskrivelserne er levende og vigtigst af alt, så er plottet fuldstændig uforudsigeligt.
 
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen
Jana Berzelius fremstår lige så unik, tydeligt og troværdigt som Stieg Larssons Lisbeth Salander … Griber læseren fra start og som kapitlerne skrider frem intensiveres spændingen, der forplanter sig som en følelse i kroppen, snarere end en læseoplevelse. Bravo Emelie Schepp.
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
En klassekrimi med alt hvad sådan en skal have. Personskildringen er ganske fremragende og troværdig … Schepp forstår at trykke speederen i bund på intensitet og spænding, på en måde så siderne i bogen nærmest vender sig selv.
 
 
 
 
 
-  Findals Krimiside, Jan Findal
En pageturner af karat.
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Bente Wiik
Man kan godt blive forelsket i en bog. Glæde sig til at omfavne den med sine læselystne hænder, lade øjnene glide ned ad kapitlerne, være ivrig efter at vende endnu en side og med et suk og et afsluttende smæk lukke sidste blad. Henført og tilfredsstillet. Jo, sådan kan en krimi også være ... Det er ganske enkelt uhyggeligt godt gået. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Krummes krummelurer
Man bliver holdt fanget til sidste side. Den er vanvittig spændende synes jeg. Emelie Schepp skriver fantastisk godt og fængende. Jeg var bjergtaget helt fra starten, og det er så fedt at være i gang med en bog, som man ikke rigtigt kan lægge fra sig.
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
En hæsblæsende page-tuner, som sluger dine aftener og nætter … en vanvittig voldsom spændende krimi.
RandiGlensbo.dk
Bogen er virkelig velskrevet, og man holdes i konstant spænding, mens man følger med i jagten på morderen samtidig med, at et ikke mindre spændende drama udspiller sig i anklagerens privatliv.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Emelie Schepp
Bjørnen sover
Bjørnen sover er syvende bind i serien om Jana Berzelius. Her står Jana Læs mere
Ni liv
Ni liv er en højaktuel spændingsroman om vold og bandekriminalitet. Det er Læs mere
Mester Jakob
Mester Jakob er femte bind i serien om anklager Jana Berzelius.
Mester Læs mere
Hvide spor
Hvide Spor er andet bind i Emelie Schepps bestsellerserie om anklageren Læs mere
Fars dreng
Fars dreng er fjerde bog om den sammensatte anklager Jana Berzelius med den Læs mere
Mærket for livet
Mærket for livet (2014) er første del i serien om Jana Berzelius af den Læs mere