Onboarding
Hør uddrag

Onboarding

Flyvende fra start

Christian Harpelund, Morten Højberg

Jyllands-Postens Forlag
At få nye medarbejdere godt ombord har direkte effekt på bundlinjen.
  Onboarding er et fremmedord i de fleste danske virksomheder. Især på direktionsgangen. Mærkværdigt nok. For arbejdet med at integrere nye medarbejdere i virksomheden kan nemlig, hvis det udføres rigtigt, sætte aftryk direkte på bundlinjen. Større loyalitet, stærkere engagement, bedre fastholdelse og – ikke mindst – kortere tid fra første arbejdsdag til fuld performance er blot nogle af de gevinster, der kan høstes.
 
Tørre tal viser, at 30 procent af alle eksternt rekrutterede kandidater i gennemsnit har forladt deres nye virksomhed inden for to år. Og 22 procent af de nye ansatte, der forlader deres job, gør det inden for de første to måneder.

Onboarding er derfor stærkt underprioriteret, når man ser på den værdi, det faktisk giver at integrere nye medarbejdere godt i virksomheden, argumenterer de to forfattere. De giver en underholdende og pædagogisk indføring i, hvordan man udnytter onboarding-disciplinens enorme potentiale. På en tur gennem feltets forskning, best practice og ikke mindst deres egne erfaringer viser de, hvordan virksomheder kan udvikle og implementere onboarding-programmer, der har dokumenteret eff ekt på bundlinjen. Bogen er krydret med masser af eksempler fra dansk og internationalt erhvervsliv og kan både bruges som inspiration til at videreudvikle egne aktiviteter og som værktøj til at designe hele onboarding-processen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
ISBN: 9788740026559
Format: 151x226
Udk. 31. March 2016
1. udgave, 4. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Ulla Bechsgaard
.. særdeles inspirerende… medarbejdere, der er ansvarlige for rekruttering og start i virksomheden, [vil] kunne hente gode råd, som er lige til at omsætte i praksis.
Downloads