Ole Tornbjerg (f. 1967) er forfatter og dokumentarist. Han har skrevet den anmelderroste roman Drengen fra Godhavn (2015), og sammen med Jeanette Øbro har han skrevet den prisbelønnede romanserie om kriminalpsykologen Katrine Wraa.

Som dokumentarist har han stået bag adskillige dagsordensættende dokumentarfilm som Blod i mobilen (2010), De misbrugte filmbørn (2018), Sexisme bag skærmen (2021) og Sirius (2023).
Drengen fra Godhavn
Drengen fra Godhavn er en roman, der er inspireret af virkelige hændelser i 1960’erne på drengehjemmet Godhavn ved Tisvildeleje i Nordsjælland. Det er en barsk og gribende fortælling om at finde modet til at se sig tilbage når alt, hvad øjet møder, er skamfuldt. 
Drengene fra Drengen fra Godhavn
Hør her hvad Arne og Poul mener om Ole Tornbjergs bog Drengen fra Godhavn. Arne og Poul har selv boet på Godhavn, og det at læse Ole Tornbjergs roman, minder dem mest af alt om historien om deres egen barndom.
Drengen fra Godhavn
Her fortæller Ole Tornbjerg kort om bogen Drengen fra Godhavn, og så læser Arne, en af de virkelige Godhavnsdrenge, en kort passage op.
TOP  ▲
Bøger af Ole Tornbjerg
Lys over folket
 1967. Ægteparret Eskild og Gudrun tiltræder som forstanderpar på den Læs mere
Drengen fra Godhavn
En dag bliver 13-årige Kalle passet op af to mænd på gaden. De kommer Læs mere
Liv for liv
Anna Grue, Christian Mørk , m.fl.
Liv for liv er en novellesamling fyldt med hæsblæsende historier af en Læs mere