19. April 2022

Nyt tiltag for læseheste over hele landet: Velkommen til Læseklub Danmark

Nyt tiltag for læseheste over hele landet: Velkommen til Læseklub Danmark

Mangler du inspiration til din næste læseoplevelse? Vil du med til et litteraturarrangement? Vil du have endnu mere ud af din læsning ved lade dig inspirere af læsekredsmateriale? Eller er det måske den tid på måneden, hvor en ekstra rabat på din næste bog ville være særlig velkommen? Hvad det end er, at du har lyst til, så er der masser af muligheder hos Læseklub Danmark, som Politikens Forlag lancerer netop nu. Det er et aldeles gratis

digitalt univers, hvor du som læser gratis kan få eksklusiv viden om nogle af Danmarks største forfattere, finde inspiration til nye læseoplevelser, opnå rabatter, deltage i konkurrencer og arrangementer m.m.

”Vi mærker en stigende interesse og ønske fra læsernes side om at komme tættere på vores forfattere. De er nysgerrige på at få mere at vide om skriveprocesser, refleksioner omkring bøgerne, og ja faktisk også forfatternes privatliv. Og så vil alle læsere meget gerne inspireres til den næste læseoplevelse. Derfor har vi også i vores strategi haft et mål om at skabe et digitalt univers, som kan opfylde disse ønsker på en interessant, gratis og let tilgængelig måde. Det er blevet til Læseklub Danmark,” udtaler Lene Juul, direktør for Politikens Forlag.

Som medlem af Læseklub Danmark kan du lige nu komme tættere på Jussi Adler-Olsen, Leonora Christina Skov, Sara Blædel, Jesper Stein, Faber & Pedersen, Iben Mondrup, Jens Henrik Jensen, Jesper Wung-Sung og Morten Pape. Her er bl.a. poesibøger, behind-the-scenes-materiale, private fotoalbums og læsekredsspørgsmål lavet af forfatterne selv. Læseklub Danmark opdateres løbende med flere forfattere, ligesom der også løbende vil komme nye arrangementer, rabatter, konkurrencer etc.

Læseklub Danmark finder du her: www.læseklubdanmark.dk

Gå til News