11. februar 2016

Ny Springsteen biografi

Ny Springsteen biografi

Politikens Forlag udgiver Bruce Springsteens selvbiografi Born to Run 27. september 2016. Bogen udkommer samtidig i USA og 13 andre lande. Politikens Forlag er stolte af at være blandt de forlag i verden, der er blevet håndplukket af det amerikanske forlag Simon & Schuster til at udgive Bruce Springsteens selvbiografi Born to Run på dansk.
 
Selvbiografien bliver udgivet på den samme dag, 27. september, over hele verden deriblandt i USA, Storbritannien, Canada, Australien, Indien og Danmark. Den udkommer samtidig som e-bog og lydbog.
 
Bruce Springsteen har i al hemmelighed skrevet på sin selvbiografi de seneste syv år. Han begyndte at arbejde på den i 2009 efter at have optrådt med The E Street Band til Super Bowl.
 
I Born to Run beskriver Bruce Springsteen, sin opvækst i Freehold i New Jersey imellem ”poesi, fare og mørke”, som det, der har næret hans fantasi. Han fortæller levende om sit stædige behov for at blive musiker – fra hans tidlige dage, hvor han var kongen over alle barmusikere i Asbury Park til dannelsen af The E Street Band.  Med hudløs ærlighed fortæller han også for første gang om de personlige kampe, der har inspireret ham til at skrive sine bedste sange og afslører, hvorfor sangen Born to Run har langt dybere selvbiografiske lag, end man tror.
 
”Det er noget underligt noget at skrive om sig selv”, skriver Bruce Springsteen i bogen.”Men i et projekt som dette har forfatteren givet læseren et løfte om at vise, hvem han virkelig er. Det løfte har jeg forsøgt at leve op til i denne bog”.
 
”Det er ikke bare tomme ord, når Bruce Springsteen skriver, at han i denne bog viser, hvem han er”, siger forlagschef på Politikens Forlag, Kim Hundevadt. ”Det er en sjældent ærlig og indsigtsfuld selvbiografi. Bruce Springsteen tager ikke kun læseren med gennem sin ikoniske musikalske karriere, der strækker sig over næsten 50 år. Men også gennem en personlig historie fyldt med den form for kærlighed og svigt, tillid og usikkerhed, kampe og succes, som alle kan spejle sig i.” 

Gå til News