14. april 2016

Ny digital roman-føljeton

Ny digital roman-føljeton

BELGRAVIA - en verden af sladder, intriger, drømme, jalousi og kærlighed.
Julian Fellowes er forfatter til den populære tv-serie Downton Abbey. Nu er han igen aktuel med et nyt storslået projekt; Belgravia, som er opbygget i det klassiske fortælleformat føljetonen, der i første omgang bliver lanceret i moderne formater som E-bog og lydbog. Belgravia bliver således fortalt i 11 afsnit, hvor man kan downloade et afsnit ad gangen - uge efter uge. Det hele begynder den 14. april og sidste afsnit udkommer den 16. maj. I anden omgang udkommer den samlede historie som fysisk bog i papirudgave den 30. juni.

Ligesom med Downton Abbey tager Julian Fellowes i Belgravia læseren med tilbage til et historisk England. Historien udfolder sig i 1840’ernes London, en tid med store samfundsmæssige opbrud og sociale omvæltninger, hvor de gamle aristokratier og de nyrige familier kæmper om pladsen. Men den tager sin begyndelse natten før slaget ved Waterloo i 1815 til Hertuginden af Richmonds sagnomspundne bal. Her forandres en families liv for altid.

Belgravia er historien om en hemmelighed. En hemmelighed, der afsnit for afsnit kommer for dagen bag de smukke hoveddøre på Londons mest storslåede adresse.

Og som vi kender det fra Downton Abbey er Julian Fellowes’ Belgravia en verden af sladder og intriger, et mylder af personer, høje som lave, deres indbyrdes relationer, drømme, kampe og kærlighedsliv.

Både E-bogsudgaven og Facebooksiden Julian Fellowes Belgravia DK rummer ekstra tekst- og billedmateriale, så læseren kan udforske, udvide og udbygge sin oplevelse af den historiske periode såvel som de fiktive personer, Fellowes har befolket Belgravia med.

Hør Julian Fellowes fortælle mere om Belgravia i denne lille godt tre minutter lange film teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=zZEGYQMaFlE

Læs mere om Julian Fellowes og føljetonen her: www.belgravia.dk
 
Belgravia er indtil videre solgt til udgivelse i 13 lande. Flere af landene, herunder Danmark, begynder publiceringen af føljetonen samtidig med Julian Fellowes engelske forlag Orion den 14. april.

Gå til News