Notesbogen
Læs uddrag

Notesbogen

Nicholas Sparks

North Audio Publishing
Noah Calhouns og Allie Nelsons lever i adskilte verdener. Adskilt af banale klasseskel. Af en hjerteskærende verdenskrig. Af en tung hånd på skæbnens ror.

Men en magisk sommer af svimlende forelskelse og gyldne stunder spænder på tværs af alt dette og binder dem uløseligt sammen. Og da Noah i 1946 vender hjem til North Carolina efter at have kæmpet nogle andres krig, må han og Allie beslutte sig for, om deres historie skal afsluttes brat. Eller om den blot er ved at begynde.

Notesbogen er en rørende fortælling om kærlighed på trods og om de stjernestunder, der kan oplyse vores liv og i glimt skabe eviggyldig indsigt og klarhed. Det er Nicholas Sparks’ stratosfærisk populære debutroman, der straks tryllebandt læsere og etablerede ham som et fænomen på den litterære verdensscene.Nicholas Sparks er blandt de mest elskede forfattere til den moderne kærlighedsfortælling, og han har gennem årtier forført læsere kloden over med sine uforglemmelige historier om svimlende forelskelse, tragiske menneskeskæbner og bånd, der aldrig kan brydes.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 48M
ISBN: 9788775719211
Format: Download MP3
Lydbog udk. 18. oktober 2021
Indlæst af: Janek Lesniak
Forlag: North Audio Publishing
Oversætter: Henrik Enemark Sørensen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Nicholas Sparks
Drømmenes veje
Nicholas Sparks
Miles Ryan kæmper med sorgen over tabet af sin kone i en bilulykke og med Læs mere