Nordisk vildt
Hør uddrag

Nordisk vildt

Daniel Dencik

Politikens Forlag
Silas har valgt et ensomt og hårdt liv som skiftevis soldat i det danske forsvar og professionel narkoman. Elias har valgt Sara, kernefamilien og et roligt liv, hvor den jødiske mystik, Kabbala, går hånd i hånd med kvantefysik. Men på en bukkejagt sker der en ulykke, der fører brødrene tættere sammen end nogensinde.

Nordisk vildt er en roman om kærlighed, broderskab, den danske kystskov, tvillingesjælens vandringer og den dybe forbandelse ved den høje intelligens.

Romanen inviterer sin læser på en rejse gennem nye usete verdener, der ligger midt i den gamle døende verden et sted mellem Juelsminde og Horsens. Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 488
ISBN: 9788740022681
Format: 145x220
Udk. 12. October 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau
’Nordisk vildt’ er en vildt god roman … Daniel Denciks roman ’Nordisk vildt’ er et værk, som sætter barren meget højt og lykkes med det meste. Den rummer meget, meget smukke naturbeskrivelser, fremragende, lettere kontroversielle, uhildede skildringer af krigen i Afghanistan, en mordsag, hvis interessante forløb virker troværdigt, samt en tornebestrøet, smuk kærlighedshistorie. Mest fascinerende er dog forholdet imellem de to tvillingebrødre med den fælles dysfunktionelle barndom i bagagen. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Livetidukkehuset.com
’Nordisk vildt’ er for vild! Det er en fortælling, som kræver din fulde opmærksomhed, mens du læser, for der er så mange elementer i den, som det lykkedes Daniel Dencik at få flettet sammen på mesterlig vis. Og tro mig, når jeg siger, at ALT falder på plads til sidst.
 
 
 
 
 
-  Catsbooksandcoffee.com
Det er en ambitiøs roman, der forsøger at udforske en masse. Fra esoterisk religion til oprindeligt råvildt tvinges læsere med på en rejse, der efterlader dem lidt klogere på alt fra jagt til Kabbala. Det er udfordrende, men anbefalelsesværdig læsning.
 
 
 
 
 
-  Berlingske Tidende
Daniel Dencik bevæger, imponerer og udfordrer … en roman, der er original og kompromisløs i sin komposition, virtuos i sine skift mellem det prosaiske og det udflippede og ikke mindst elementært rørende i sin skildring af Silas og hans kamp for at holde det hele ud.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet
Dencik beskriver forholdet mellem de to tvillinger, så kærligheden, vreden, jalousien og ømheden dunker som en heftig puls overalt i teksten.
 
 
 
 
-  Politiken
Medrivende spændingsroman.
 
 
 
 
-  Fuglsangforoven.com
Temaet er spændende og sproget er formidabelt.
Litteratursiden.dk
Gribende og barsk fortælling om kærlighed, broderskab og en forfærdelig ulykke. En omfangsrig bog med lange filosofiske passager, skrevet i et smukt og lyrisk sprog ... ’Nordisk vildt’ er en bog, det er svært at lægge fra sig.
En bibliofils bekendelser, Sif Friis Scherrebeck
Jeg anbefaler på det varmeste denne bog, hvis du kan lide at læse noget hvor du selv skal tænke lidt.
Daniel Dencik om Nordisk vildt
Nordisk vildt er en roman om kærlighed, broderskab, den danske kystskov, tvillingesjælens vandringer og den dybe forbandelse ved den høje intelligens.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Daniel Dencik
Forfatterfantasier
FORFATTERFANTASIER er den seneste samling af erotiske noveller baseret på Læs mere
Første person flertal
Alexander har mistet kontakten til sine børn og forsøger at fortsætte sit Læs mere
Snask
Alicia Købke er en ung feteret filminstruktør, kendt for det spektakulært Læs mere
Trøst
Betagende novelle fra Politikens Forlags digitale imprint Unit e om en Læs mere