Noget om Grace
Læs uddrag

Noget om Grace

Anthony Doerr

Politikens Forlag
David Winkler drømmer begivenheder, før de sker. Detaljerede og uafrystelige drømme: En mand, der bliver kørt ihjel af en bus; hvordan han møder sit livs kærlighed. Ting, der siden udspiller sig i virkeligheden. Da David drømmer, at han er ude af stand til at redde sin spæde datter fra druknedøden, knuses hans tilværelse. Han flygter, fjerner det eneste element i det ulykkelige scenarie, han er herre over – sig selv.
 
På en caribisk ø holder han op med at flygte. Alene, ulykkelig og usikker på, om hans datter har overlevet, og om hans elskede kan tilgive ham, drømmer han endnu en skæbnedrøm . Nu kan han vælge, om den skal blive hans vej tilbage til de mennesker, han har ladt bag sig.

Noget om Grace handler om de små mirakler, der på et sekund afgør vores skæbner, om sorg og savn, men også om kærlighed og omsorg.

”En formidabel litterær præstation.”
THE INDEPENDENT

“En storslået roman, hvor naturen beskrives i en prosa, der synger fra siderne.
THE NEW YORK TIMES

”Meld dig syg, sluk mobilen og oplev, hvor god litteratur, der skrives i dag.”
THE GUARDIAN
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129
Sprog: Dansk
Spilletid: 17T 9M
ISBN: 9788740032185
Format: Download MP3
Lydbog udk. 26. February 2016
Indlæst af: Bent Otto Hansen
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Oversætter: Rebecca Bailey
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Christian Møgeltoft
Anthony Doerr har et suverænt blik for de små, pudseløjerlige ting og den overrumplende betydning, de kan få i vores liv … Doerr er en djævleblændt fin fortæller. Han skriver en lavmælt prosa, som uden overflødigt føleri fører os frem og tilbage i tiden, fra isnende Alaska til smeltende St. Vincent; et kvart århundredes hændelser, tanker, smage og dufte komprimeret til godt 450 siders forbløffende hurtigt læst drama.

Personerne i bogen er rigtige mennesker af kød og blod, hvis liv og skæbner kryber ind under huden på læseren. Doerrs mange og lange naturbeskrivelser føles så levende, at man mærker mudderet knase mellem tænderne, mens lugten af bitter tang kildrer de små fimrehår i næsen.
Læs mere
 
 
 
 
 
-  Plusbog.dk, Anette Søndergaard
En af de smukkeste bøger jeg længe har læst.
 
 
 
 
 
-  Magasinet Liv, Caroline Rutter
En smuk historie om, hvordan vi kan redde hinanden.
 
 
 
 
-  Bognørden.dk
Romanen er skrevet i et herligt flydende sprog, fortælleren dækker alt fra naturvidenskab over de menneskelige relationer og til de mere åndelige handlinger. Doerr evner igen at lave billeder af menneskers inderste … En rigtig fin roman, der vokser side for side og skaber utrolig fine billeder.
 
 
 
 
-  Børsen, Line Rasmussen
Tonen er umiskendelig Doerrsk: let og frejdig trods tung tematik, fortællingen fermt orkestreret … "Noget om Grace" er en glimrende filosofisk fortælling om kærlighed og dertilhørende sorg og savn, om tiden som et flydende fænomen, og om det ligeså flydende fænomen vand.
 
 
 
 
-  ALT for damerne, Amrit Maria Pal
 
 
 
 
-  Berlingske Tidende, Niels Houkjær
… der er tale om en stor fortælling.
Lektørudtalelse, Grethe Lorentzen
Doerrs gennembrudsroman ”Alt det lys vi ikke ser” bjergtog læserne. I denne debutroman skriver han også smukt, og med dvælende, sanselig inderlighed om den forvildede og ulykkelige David Winkler, der flygter fra sin familie. Doerr har en sitrende filmisk skrivestil, og billeder og bittesmå detaljer står tydeligt frem på nethinden. Læs mere
Ugebladet Søndag
Hæld kaffen på termokanden, og læn dig tilbage i din bedste læsestol. I »Noget om Grace« er der mange timers skøn læsning.
COSTUME, Liv Collatz
Sæt de hurtige opdateringer på de sociale medier på pause, og bliv suget ind i Doerrs verden.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anthony Doerr
Alt det lys vi ikke ser
Vinder af Pulitzer-prisen 2015

"Noget af det smukkeste." - New York Læs mere
Mindevæggen
Anthony Doerrs fortælling fra samlingen MINDEVÆGGEN handler om hukommelsen, Læs mere
En anden verden
Anthony Doerrs fortælling fra samlingen MINDEVÆGGEN handler om hukommelsen, Læs mere