Nicklas Bendtner - Begge sider
Læs uddrag

Nicklas Bendtner - Begge sider

Rune Skyum-Nielsen

Politikens Forlag
VINDER AF ÅRETS SPORTSBOG 2020

Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

I denne selvbiografi fortæller Nicklas Bendtner – med en bemærkelsesværdig ærlighed – om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakuløst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle få skæbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Siden midten af nullerne har millioner af danskere haft en holdning til Nicklas Bendtner. Han har været mere beundret, mere forkætret og mere forhånet end stort set alle andre danske helte og skurke i sportens verden.
Selv har han i reglen valgt at tie. Indtil nu. Efter halvandet årti – skiftevis på toppen og bunden – er Nicklas Bendtner endelig klar til at fortælle sin historie. Vel at mærke hele historien. Råt for usødet. Uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Bogen er skrevet i et nært samarbejde med journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen, som blandt andet er kendt for sin anmelderroste livsfortælling om Jakob Ejersbo, Jakob var her. De to har over en årrække bygget en usædvanlig fortrolighed op
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 36M
ISBN: 9788740060812
Format: Download MP3
Lydbog udk. 09. November 2019
Indlæst af: Johannes Lassen, Kenneth M. Christensen
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken , Erik Jensen
Stærkt underholdende og velfortalt bog med en hudløst ærlig Nicklas Bendtner
Litfix
Bendtner-biografi er overraskende medrivende og velskrevet
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Birgitte Borup
»Begge sider« er usædvanligt velskrevet, og man ræser hen over siderne (...) Forfatteren Rune Skyum-Nielsen bygger en fortælling op, der indholdsmæssigt er et avanceret mash-up mellem Tipsbladet og Se og Hør, men som han skriver op til et meget læseværdigt og til tider lærerigt epos om et turbulent liv. Læs mere
Information, Michael Agerbo Mørch
Tankevækkende indsigt
 
 
 
 
-  Dontt.dk
WOW! Den bog skal du læse. Velskrevet, ærlig & meget direkte.
Indkast.dk, Torben Brix
Du må ikke starte på bogen, hvis du ikke har tid til at læse den færdig – nu! Den er som en god Netflix-serie.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Rune Skyum-Nielsen
Amdi bliver til
I årtier er han blevet jagtet af myndigheder og medier. Dette er den hidtil Læs mere