Nem strik på store pinde
Læs uddrag
Hør uddrag

Nem strik på store pinde

Skappelstrik

Dorthe Skappel

Politikens Forlag
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i denne bog.
 
Når Dorthe Skappel holder fri fra sit job som tv-vært i norsk tv, er hun travlt beskæftiget med at strikke og designe nye modeller. Som designer er hun kendt for sine enkle opskrifter, der er lige til at gå til.
 
Det hele startede med en enkel, tyk trøje, som Dorthe Skappel strikkede i en juleferie, og som døtrene Maria og Marthe straks overtog. De omtalte den senere som deres yndlingstrøje på Marias kendte blog og blev siden fotograferet i den til kendte norske magasiner og ugeblade. Trøjen skabte så stor interesse, at da opskriften endelig blev tilgængelig, fik rigtig mange gang i strikkepindene. Skappeltrøjen endte på Norsk Folkemuseum i forbindelse med en udstilling om norsk folkestrik – og på den måde blev en succes skabt.

Skappelstrik er i dag et fænomen i Norge. I denne bog har Dorthe Skappel samlet alle sine populære opskrifter, som alle er topmoderne og superenkle at gå til.


Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 200.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 176
ISBN: 9788740021165
Format: 190x250
Udk. 25. august 2015
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Oversætter: Louise Klindt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Plusbog.dk, Christel K.
Dejlig bog fuld af enkle og inspirerende opskrifter for både begyndere og let øvede strikkere. Der er modeller til både børn og voksne og mange af modellerne kan bruges som gode grundmodeller. Jeg vil anbefale denne bog til alle der har lyst til at komme igang med at strikke men der er også et par rigtig fine modeller til os der har strikket i mange år bla. min egen favorit "Marthejakken" som jeg har strikket et par stykker af. Læs mere
Nem strik på store pinde - retmaske
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i bogen 'Nem strik på store pinde'. Her viser vi, hvordan man laver en retmaske.
Nem strik på store pinde - vrangmaske
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i bogen 'Nem strik på store pinde'. Her viser vi, hvordan man laver en vrangmaske.
Nem strik på store pinde - udtagning
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i bogen 'Nem strik på store pinde'. Her viser vi, hvordan man laver en udtagnng.
Nem strik på store pinde - indtagning
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i bogen 'Nem strik på store pinde'. Her viser vi, hvordan man laver en indtagning.
Nem strik på store pinde - lukning
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i denne bog. Her viser vi, hvordan man laver en lukning.
Nem strik på store pinde - om bogen
Alle kan strikke, bare det er enkelt nok. Sådan siger Dorthe Skappel, som er designeren bag de lækre, bløde trøjer i denne bog. Skappelstrik er i dag et fænomen i Norge. I denne bog har Dorthe Skappel samlet alle sine populære opskrifter, som alle er topmoderne og superenkle at gå til. 
Downloads