Ned i vægt med LCHF
Hør uddrag

Ned i vægt med LCHF

Diana Kaiser

Politikens Forlag
Ned i vægt med LCHF er en bog for alle kvinder og mænd, der gerne vil tabe sig, men ønsker at følge en 'kur', hvor det ikke føles surt at smide kiloene. Den giver konkrete råd om, hvordan man får et effektivt vægttab ved at spise en kost med få kul- hydrater og fedt i mættende mængder (Low Carb High Fat), og hvordan man gør LCHF til en livsstil.
 
Bogen er skrevet af klinisk diætist Diana Kaiser, der i det daglige arbejder med LCHF-principperne i en kostklinik og her oplever gode resultater med klienter, der taber sig meget.
 
I denne bog forklarer hun, hvordan LCHF påvirker stofskiftet og hvorfor det er, at fedt skal erstatte kulhydrat - at der er en god og vigtig grund til, at vi skal spise fedt, udover at det smager godt. Hun beskriver, hvordan man kommer uden om de almindelige opstartsvanskeligheder og afliver samtidig en række myter om LCHF.

Med bogens konkrete kostplan og 65 opskrifter på lækker hverdagsmad er du hurtigt i gang. Samtidig får du gode ideer til madpakken og bonusviden i form af spørgsmål og svar-bokse og cases med andre menneskers erfaringer med at tabe sig med LCHF. Alt sammen noget, der vil gøre dit vægttab lettere og mere effektivt.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
ISBN: 9788740017038
Format: ePub
E-bog Udk. 22. August 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Læsehesten.dk, Marie Samuelsen
Det jeg godt kan lide ved Dianas opskrifter er at der er noget for alle og enhver. Der er noget for dem der har en travl hverdag, samt opskrifter til dem der gerne vil lave noget lækkert og sundere mad til ens gæster.
Downloads