Torsdag d. 15. juni 2017, kl. 18:00 til 19:00

Nagieb Khaja i samtale med Haifaa Awad

Boghallen

Nagieb Khaja i samtale med Haifaa Awad

I anledning af Nagieb Khajas nye bog "Du må ikke græde – for så mister du blod (Reportager fra borgerkrigen i Syrien)" er vi meget beærede over at kunne invitere til debatarrangement. Her kan du møde Nagieb Khaja i samtale med Haifaa Awad.

I bogen tager Nagieb Khaja os med på en dramatisk rejse ind i denne på én gang komplekse og såre simple skueplads for menneskelig dårskab og heltemod. I skyggen af et magtspil mellem storpolitiske kræfter som Rusland, USA og flere lande i Mellemøsten krydser han igen og igen grænsen til Syrien og formår at skabe kontakt med mennesker, som dagligt er berørt af borgerkrigen; fra Al-Qaeda-ledere og freelance-jihadister til muslimske nødhjælpsarbejdere og vestlige krigere. Med åbne sanser og en afvæbnende ærlighed vækker Nagieb tillid og fortrolighed i et land, hvor enhver tiltro til menneskeheden for længst synes ophørt.

Til og med d. 15/6/2017 er det muligt at købe bogen med 20% rabat. Man kan imidlertid også – som vi selvfølgelig håber! – vælge at købe bogen til fuld pris og dermed donere de 20% til en nødhjælpsorganisation, Nagieb udvælger.

Vi glæder os til det at se en fuld boghal til dette vigtige arrangement!

Og det er selvfølgelig gratis og foregår på vores trappe.

Gå til kalender