Nådestødet
Hør uddrag

Nådestødet

Louise Penny

Hr. Ferdinand
Det er vinter i Three Pines, og den lille soveby ligger dækket af sne. Men pludselig gennemskærer et skrig den frostklare luft. En tilskuer til en uskyldig curlingkamp anden juledag er fundet livløs efter et dødeligt elektrisk stød. På trods af et stort publikum er der ingen vidner, og umiddelbart heller ingen spor. Inspektør Gamache tilkaldes, og i den døde kvindes fortid finder han både hemmeligheder og fjender – noget det viser sig at Gamache selv er bekendt med at have …

Nådestødet er anden bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. Første bog, Mørkt motiv, er udgivet samtidig, og bog 3 og 4 i serien udkommer også i 2020.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 392
ISBN: 9788740061475
Format: 145x220
Udk. 26. marts 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Helena Fjelstrup Brennum
Anmeldelser og omtale
Liebhaverboligen, Liselotte Nielsen
Louise Penny skriver meget dejligt og hyggeligt med skønne natur- og madbeskrivelser. Der er lidt Agatha Christie over krimierne og elsker du mordgåder i charmerende rammer, vil du elske denne serie.
Krimisiden.dk
Bøgerne er meget velskrevet og første del af en serie med den sympatiske Armand Gamache i centrum, og tilsyneladende er Three Pines et ligeså farligt sted at bo som St. Mary’s Mead, for stort set alle bøgerne skulle foregå der.
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
De minder mest af alt om de gode gamle klassiske krimier, men med en moderne twist. Jeg vil anbefale dem til læsere, som er glade for bøger af bl.a. Anna Grue og Mari Jungstedt, da spændingsniveauet og stemningen i bøgerne minder meget om disse, samtidig med, at de er noget helt for sig selv.
 
 
 
 
-  Krimifan.dk
Jeg hyggede mig med stemningen, historien, det nye miljø, personerne, og det er også en fordel, at forfatteren bruger humor undervejs. Det er ikke kun en serie for fans af Barnaby, for bl.a. læsere af Elly Griffiths serie med Ruth Galloway vil blive mindst lige så underholdt af denne nye serie.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Louise Penny
Døden i april
Louise Penny
En lille gruppe venner vil bruge påskedagene i Three Pines på at holde en Læs mere
Nyhed
Mørkt motiv
Louise Penny
Der spreder sig vil panik og forvirring i den ellers trygge by Three Pines Læs mere