Nådestødet
Hør uddrag

Nådestødet

Louise Penny

Hr. Ferdinand
Det er vinter i Three Pines, og den lille soveby ligger dækket af sne. Men pludselig gennemskærer et skrig den frostklare luft. En tilskuer til en uskyldig curlingkamp anden juledag er fundet livløs efter et dødeligt elektrisk stød. På trods af et stort publikum er der ingen vidner, og umiddelbart heller ingen spor. Inspektør Gamache tilkaldes, og i den døde kvindes fortid finder han både hemmeligheder og fjender – noget det viser sig at Gamache selv er bekendt med at have …

Nådestødet er anden bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. Første bog, Mørkt motiv, er udgivet samtidig, og bog 3 og 4 i serien udkommer også i 2020.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 392
ISBN: 9788740061475
Format: 145x220
Udk. 26. marts 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Helena Fjelstrup Brennum
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogfinken
Formidabel forfatter og fortælling!
POV, Yasmin Abdel-Hak
Louise Pennys univers om landsbyen Three Pines er en vidunderlig og charmerende serie, som er mere end blot end hyggekrimi. Det er et univers, man har lyst til at følge gennem hele serien, med dets kavalkade af mennesker af alle størrelser og farver, der alle hver især viser selvironi, lever med deres længsler, ugengældt kærlighed, forsmåelse, jalousi, misundelse, begær, magtbegær, om selvindsigt og fornægtelse af samme. Penny kommer med andre ord langt ind under huden på sin kriminalkommissær Gamache og hele det levende persongalleri, han er omgivet af. Three Pines med Armand Gamache er i den grad en bogserie, der fortjener et stort dansk publikum. Læs mere
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
Louise Penny har en flydende, læsevenlig og intelligent skrivestil med følelse, nerve, budskaber og enkelte dryp af humor, som det er en sand fornøjelse at læse.
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Vi er på klassisk Agatha Christie-territorium (…) Det er Christie i stærkt moderniseret form, både socialt og psykologisk, hvortil kommer en hel del poetisk atmosfære – Leonard Cohens ”there’s a crack in everything” fra hans komposition ”Anthem” kunne stå som en slags både strukturel og stemningsmæssig fællesnævner. (…) Det er godt, vi endelig har fået Louise Penny på dansk. Læs mere
Liebhaverboligen, Liselotte Nielsen
Louise Penny skriver meget dejligt og hyggeligt med skønne natur- og madbeskrivelser. Der er lidt Agatha Christie over krimierne og elsker du mordgåder i charmerende rammer, vil du elske denne serie.
Krimisiden.dk
Bøgerne er meget velskrevet og første del af en serie med den sympatiske Armand Gamache i centrum, og tilsyneladende er Three Pines et ligeså farligt sted at bo som St. Mary’s Mead, for stort set alle bøgerne skulle foregå der.
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
De minder mest af alt om de gode gamle klassiske krimier, men med en moderne twist. Jeg vil anbefale dem til læsere, som er glade for bøger af bl.a. Anna Grue og Mari Jungstedt, da spændingsniveauet og stemningen i bøgerne minder meget om disse, samtidig med, at de er noget helt for sig selv.
 
 
 
 
-  Krimifan.dk
Jeg hyggede mig med stemningen, historien, det nye miljø, personerne, og det er også en fordel, at forfatteren bruger humor undervejs. Det er ikke kun en serie for fans af Barnaby, for bl.a. læsere af Elly Griffiths serie med Ruth Galloway vil blive mindst lige så underholdt af denne nye serie.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Louise Penny
Hvad øjet ser
Louise Penny
Hvad øjet ser er syvende bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. Læs mere
Det smukke mysterium
Louise Penny
Det smukke mysterium er ottende bog i Louise Pennys serie om livet i Three Læs mere
Den barske sandhed
Louise Penny
Den endelige afsløring er femte bog i Louise Pennys serie om livet i Three Læs mere
Begrav dine døde
Louise Penny
Begrav dine døde er sjette bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines Læs mere
Mord på Manoir Bellechasse
Louise Penny
Da familien Finney ankommer til hotel Manoir Bellechasse, bringes hele Læs mere
Døden i april
Louise Penny
En lille gruppe venner vil bruge påskedagene i Three Pines på at holde en Læs mere
Mørkt motiv
Louise Penny
Der spreder sig vil panik og forvirring i den ellers trygge by Three Pines Læs mere