Morten Brask (f. 1970) har et internationalt anerkendt forfatterskab bag sig, senest med den autofiktive roman En pige og en dreng og portrætbogen I morgen stopper jeg om DR-vært Anja Fonsecas kamp med bulimi. Forfatteren vandt i 2015 den prestigefyldte italienske litteraturpris Premio Bottari Lattes Grinzane og har tidligere modtaget Edoardo Kihlgren opera prima per la letteratura europea samt nomineringer til Premio Letteraria, Prix du roman Fnac og Prix Chapitre du roman européen. I 2011 modtog forfatteren Kunstfondens treårige arbejdslegat. Morten Brask bor og arbejder i København.   
 
Ofrene
En roman om kærlighed og det værste der kan ske. Om angsten og sorgen, om skylden og skammen. Om længslen efter at tage blodig hævn.
Ofrene - Interview
Her fortæller Morten Braks om sin nye roman, Ofrene. Han fortæller om manden som medoffer, og inspirationen og researchen til bogen og om skyld.
Ofrene
En roman om kærlighed og det værste der kan ske. Om angsten og sorgen, om skylden og skammen. Om længslen efter at tage blodig hævn.
TOP  ▲
Bøger af Morten Brask
Ofrene
En sommernat i det indre København bliver en ung jurist overfaldet. En Læs mere
I morgen stopper jeg
I sytten år levede Anja Fonseca et dobbeltliv.
 
Hun var den sjove Læs mere
En pige og en dreng
EN PIGE OG EN DRENG er en roman om et menneskes illusioner, om Læs mere
William Sidis´ perfekte liv
William Sidis’ perfekte liv (2011) er en roman inspireret af supergeniet Læs mere
Havet i Theresienstadt
Det er år 1943. Den danske lægestuderende, Daniel Faigel, vågner i en Læs mere