Mopper og mig
Hør uddrag

Mopper og mig

Politikens Forlag
Min mor er død. Det kom som et chok for os alle, at Mopper var så syg. Lægen gav hende et halvt år, og vi tænkte: Ja, det er godt med dig. Men han havde ret. Hun fik nøjagtigt seks måneder. For helvede, det var hurtigt. Alt for hurtigt.

Jeg tror ikke, man kan forestille sig, hvordan den sidste tid former sig. Jeg kunne i hvert fald ikke. I familien har vi tacklet det meget forskelligt. Vi sørger og savner hende stadig. Men jeg har brug for at dele mine tanker. Og jeg har altid elsket at høre Mopper fortælle om sit liv. Om sin barndom i England, sine drømme og beslutninger. Sin måde at være i verden på. Det gør hun for fuld gas her, den gamle. Vi nåede at lave det meste af bogen sammen. Og hun glædede sig til, at den skulle komme!

Når jeg læser bogen, er det, som om Mopper sidder ved siden af mig. Som om hun læner sig ind over bordet og siger: ”Lille Nogge-Gogge, de var nogle rovhuller … men jeg fandt min vej.”

Kære Bobs, alle finder deres vej. Du fandt din, jeg har fundet min. Vi har altid elsket hinanden. Og det er sådan, det skal være. Bobsi, jeg knækker af grin, og jeg græder. Men sådan er det, når man elsker.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 270.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740038231
Format: 151x226
Udk. 29. maj 2017
1. udgave, 4. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  De unges ord
Rummer et stærkt budskab – lev livet og del det med dem du holder af. En bog, som får mine varmeste anbefalinger
 
 
 
 
-  Berlingske, Anne Sophia Hermansen
En anti-curlingfortælling, men en opbyggelig af slagsen, og den burde husstandsomdeles til hele den kreative klasse med påskriften: »Få jer nogle rigtige problemer. Og lær at elske dem.
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Mai Odgaard Petersen
Mopper og mig blander det sjove med det alvorlige, og den kombination skal man ikke kimse ad. Læs den, mens du drikker dig en Limfjordsporter. Det ville være passende.
Downloads