Mørkt motiv
Hør uddrag

Mørkt motiv

Louise Penny

Hr. Ferdinand
Indbyggerne i Three Pines vågner langsomt morgenen efter Thanksgiving – alle på nær én …

Panikken og forvirringen spreder sig i den ellers trygge by, da et højt elsket medlem af lokalsamfundet findes død i ahornskovene. Men det må da være en vådeskudsulykke – for hvem kan have ønsket Jane Neal død?

Med en lang karriere i det canadiske politi ved politiinspektør Armand Gamache bedre end nogen at hemmeligheder kan lure bag de hvide stakitter i byen, hvis bare man kigger grundigt nok efter.

Mørkt motiv er første bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. Anden bog, Nådestødet, er udgivet samtidig, og bog 3 og 4 i serien udkommer også i 2020.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740061444
Serietitel: Armand Gamache-serien
Nummer i serien: 1
Format: 145x220
Udk. 26. marts 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Helena Fjelstrup Brennum
Anmeldelser og omtale
POV, Yasmin Abdel-Hak
Louise Pennys univers om landsbyen Three Pines er en vidunderlig og charmerende serie, som er mere end blot end hyggekrimi. Det er et univers, man har lyst til at følge gennem hele serien, med dets kavalkade af mennesker af alle størrelser og farver, der alle hver især viser selvironi, lever med deres længsler, ugengældt kærlighed, forsmåelse, jalousi, misundelse, begær, magtbegær, om selvindsigt og fornægtelse af samme. Penny kommer med andre ord langt ind under huden på sin kriminalkommissær Gamache og hele det levende persongalleri, han er omgivet af. Three Pines med Armand Gamache er i den grad en bogserie, der fortjener et stort dansk publikum. Læs mere
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
Louise Penny har en flydende, læsevenlig og intelligent skrivestil med følelse, nerve, budskaber og enkelte dryp af humor, som det er en sand fornøjelse at læse.
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Vi er på klassisk Agatha Christie-territorium (…) Det er Christie i stærkt moderniseret form, både socialt og psykologisk, hvortil kommer en hel del poetisk atmosfære – Leonard Cohens ”there’s a crack in everything” fra hans komposition ”Anthem” kunne stå som en slags både strukturel og stemningsmæssig fællesnævner. (…) Det er godt, vi endelig har fået Louise Penny på dansk. Læs mere
Krimisiden.dk
Bogen er meget velskrevet og første del af en serie med den sympatiske Armand Gamache i centrum, og tilsyneladende er Three Pines et ligeså farligt sted at bo som St. Mary’s Mead, for stort set alle bøgerne skulle foregå der.
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
’Mørkt motiv’ er bestemt genialt skruet sammen, og jeg ser meget frem til at komme i gang med efterfølgeren, ’Nådestødet’ (…) Helt sikkert en hyggekrimi i topklasse.
Liebhaverboligen, Liselotte Nielsen
Louise Penny skriver meget dejligt og hyggeligt med skønne natur- og madbeskrivelser. Der er lidt Agatha Christie over krimierne og elsker du mordgåder i charmerende rammer, vil du elske denne serie.
Krimisiden.dk
Bøgerne er meget velskrevet og første del af en serie med den sympatiske Armand Gamache i centrum, og tilsyneladende er Three Pines et ligeså farligt sted at bo som St. Mary’s Mead, for stort set alle bøgerne skulle foregå der.
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
De minder mest af alt om de gode gamle klassiske krimier, men med en moderne twist. Jeg vil anbefale dem til læsere, som er glade for bøger af bl.a. Anna Grue og Mari Jungstedt, da spændingsniveauet og stemningen i bøgerne minder meget om disse, samtidig med, at de er noget helt for sig selv.
 
 
 
 
-  Krimifan.dk
Jeg hyggede mig med stemningen, historien, det nye miljø, personerne, og det er også en fordel, at forfatteren bruger humor undervejs. Det er ikke kun en serie for fans af Barnaby, for bl.a. læsere af Elly Griffiths serie med Ruth Galloway vil blive mindst lige så underholdt af denne nye serie.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Louise Penny
Hvad øjet ser
Louise Penny
Hvad øjet ser er syvende bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines. Læs mere
Det smukke mysterium
Louise Penny
Det smukke mysterium er ottende bog i Louise Pennys serie om livet i Three Læs mere
Den barske sandhed
Louise Penny
Den barske sandhed er femte bog i Louise Pennys serie om livet i Three Læs mere
Begrav dine døde
Louise Penny
Begrav dine døde er sjette bog i Louise Pennys serie om livet i Three Pines Læs mere
Mord på Manoir Bellechasse
Louise Penny
Da familien Finney ankommer til hotel Manoir Bellechasse, bringes hele Læs mere
Døden i april
Louise Penny
En lille gruppe venner vil bruge påskedagene i Three Pines på at holde en Læs mere
Nådestødet
Louise Penny
Det er anden juledag i Three Pines. En tilskuer til en uskyldig curlingkamp Læs mere