Mødre og døtre
Læs uddrag

Mødre og døtre

Samtaler om kærlighed og tab

Henry Marsh, Lene Johansen

Politikens Forlag
Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet mistede alle deres mødre inden for kort tid. Det har de valgt at fortælle om i denne hjertevarme og tankevækkende bog om forholdet mellem mor og datter.

Det er naturens orden, at vores mødre dør, før vi selv gør, og derfor forventes vi at kunne håndtere tabet. Men når vores mødre dør, mister vi det menneske, vi har kendt længst – den, vi på godt og ondt har spejlet os i. Tabet er ofte langt større, end vi aner og vil indrømme.

Christine Antorini, Ritt Bjerregaard, Hanne-Vibeke Holst og Anne Linnet mistede alle deres mødre inden for kort tid. De fortæller her om deres oplevelser og erfaringer – om forløbet op til dødsfaldet og om sorgen og savnet. De ser også tilbage på deres mødres liv og tid og deres forhold til dem.

Journalist Lene Johansen har været med under de fires samtaler. Hun har lyttet og spurgt og skrevet de mange ord sammen i en indimellem barsk, men også hjertevarm og humoristisk dialog om det, som næsten alle oplever, men alt for tit står alene med.

Bogen udkom første gang i 2010 med titlen Min mor er død. Den nye udgave indeholder et nyt forord samt nye kapitler, hvor de fire kvinder fortæller om tiden efter. Har de år, der er gået, og de oplevelser, de f.eks. har haft med alvorlig sygdom, sat tabet i nyt perspektiv?
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Køb nu
DKK 129.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 8T 54M
ISBN: 9788740047967
Format: Download MP3
Lydbog udk. 16. marts 2018
Indlæst af: Githa Lehrmann
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Oversætter: Jakob Levinsen
Anmeldelser og omtale
Randi Glensbo
En skøn, livsbekræftende og inspirerende bog, som jeg vil anbefale på det varmeste
Litteraturtale
Rørende og velskrevet.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Henry Marsh, Lene Johansen
Hverken solen eller døden
Hele sit professionelle liv har Henry Marsh stået på kirurgiens frontlinje, Læs mere
Gør ikke skade
Som nyuddannet læge opdager Henry Marsh sin store passion for hjernekirurgi Læs mere