Søndag d. 10. januar 2016, kl. 15:00 til 16:00

Mød Ritt Bjerregaard hos Thiemers

Foredrag

Mød Ritt Bjerregaard hos Thiemers

En af Danmarks mest markante politiske profiler, Ritt Bjerregaard, har netop skrevet første del af sine erindringer. De er ikke bare et underholdende og tankevækkende selvportræt, men også et billede af de seneste 70 års danmarkshistorie, som den store efterkrigsgeneration har oplevet den og set den gennem et socialdemokratisk temperament.

Den generation, som Ritt Bjerregaard tilhører, blev voksne i 1960’erne og 70’erne og havde helt enestående muligheder for at være med til selv at forme det danske samfund. P-pillerne bidrog til at ændre kønsroller og ægteskabs- og familiemønstrene. Omstillingen fra landbrugs- til industrisamfund og en vældig økonomisk vækst nedbrød de traditionelle klasseforskelle og gav plads for eksperimenter med nye normer.

I dette første erindringsbind fortæller Ritt Bjerregaard levende og konkret om sin vej ind i politik, som den tager sig ud for hende, når hun i tilbageblik betragter sin opvækst og sine personlige forudsætninger ud fra et køns- og klassemæssigt tidsperspektiv med portrætter af sine forældre, sin ægtefælle, sine kærester, venner og fjender.

Ritt Bjerregaard bliver interviewet af journalist David Trads.

Entré: 60,- (50,- for medlemmer).

Læs mere her: http://thiemers.dk/event/soendagsevent-ritt-bjerregaard/

Gå til kalender