Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op
Læs uddrag

Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op

Lars Juhl, Steffen Stubager

Jyllands-Postens Forlag
Dette er et anderledes portræt af skibsrederen og millionæren, Lars Juhl, der levede i overhalingsbanen, indtil han en dag faldt død om – og tog sit liv op til revision. En universel historie om den bagside af medaljen, som jagten på rigdom og anerkendelse kan have.
 
Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op er et hæsblæsende, gribende og ærligt portræt af millionæren og skibsrederen Lars Juhl. Det er historien om erhvervsmanden, som tjente millioner af kroner, havde 45 skibe og kontorer på seks kontinenter. Han var så rig, at han købte dådyr for sjov, en hær af dyre biler og forkælede sin kone med fuldblodsheste, som om de var blomster.

Men en eftermiddag faldt han død om på stuegulvet. Han overlevede og begyndte bagefter at tage sit liv op til revision. Som han selv udtrykker det: ”Først for sent lærte jeg alt, jeg burde have vidst. Alt, hvad jeg med et knips ville have ofret hele min formue på at have vidst.”

Journalisten Steffen Stubager skrev for første gang Lars Juhls historie i en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten. Artiklen blev på nettet en af de mest delte og læste i Danmark, fordi den er en universel fortælling om medaljens dunkle bagside, om grådighed og om at glemme livets vigtigste værdier i jagten efter penge, storhed, succes og eventyr. Fortællingen kan vi alle spejle os i, og den bliver nu i bogen Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op bredt helt ud.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 165.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 6T 57M
ISBN: 9788740027624
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. October 2015
Indlæst af: Esben Hansen
Fotograf: Lasse Bech Martinussen
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Omslagsgrafiker: Wrong Studio
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Niels Overgaard
Mod og fortællelyst gør en hæsblæsende og opsigtsvækkende bog til meget mere end en erhvervsbiografi… Det er Wolf of Wall Street møder Klaus Riskjær …Det er i udfoldelsen af Lars Juhls indre liv og i hans brutale selverkendelse, at bogen for alvor brænder igennem. For selv om han er et ekstremt menneske, har læseren god mulighed for at finde noget at spejle sig i…. Lars Juhls historie er spændende, og han er en medrivende og kompromisløs fortæller. I mødet med en dygtig skribent som Steffen Stubager bliver det til en bog, som er mere end en erhvervsbiografi. Det er en klassisk historie om at være menneske. Om opvækst, kampen for at være noget, syndefaldet og renselsen. Læs mere
 
 
 
 
-  Børsen Ledelse, Bo Øksnebjerg
"Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op" minder således om Martin Scorsese filmiske mesterværk Goodfellas, hvor tempoet drøner i vejret, mens paranoiaen og problemerne hober sig op for hovedpersonen… bogen er … en ægte "page tuner". Der er smæk for skillingen, vanvittige historier og de mærkeligste mennesketyper, der uden problemer ville passe ind i en Indiana Jones film. Man er godt underholdt i Lars Juhls selskab. Læs mere
Mit navn er Lars Juhl
Dette er et anderledes portræt af skibsrederen og millionæren, Lars Juhl, der levede i overhalingsbanen, indtil han en dag faldt død om – og tog sit liv op til revision.
Lars Juhls bedste råd til ledere
Få Lars Juhls bedste råd til ledere - selv små forandringer kan betyde en verden til forskel.
Downloads