Mit liv som Elkjær
Læs uddrag

Mit liv som Elkjær

Peter Sloth, Preben Elkjær

Politikens Forlag
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne, og han er stadig en af de mest populære sportsstjerner, Danmark nogensinde har haft. En gavflab med glimt i øjet og mål i støvlerne. Eller som det hed i motivationen, da Elkjær blev optaget i idrættens Hall of Fame: En farverig og atypisk angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed kunne lave mål, der var i strid med al fodboldlærdom. 

I denne biografi fortæller Preben Elkjær selv historien om sin imponerende karriere – fra ungdomsårene i København til det professionelle eventyr i FC Köln, FC Lokeren og ikke mindst Hellas Verona, hvor han var med til at vinde et sensationelt italiensk mesterskab. Elkjær beretter naturligvis også om de gyldne år med dynamit-landsholdet, et eventyr som kulminerede under EM i Frankrig 1984 og VM i Mexico i 1986.

Preben Elkjærs selvbiografi, som er skrevet i samarbejde med Peter Sloth, er en nostalgisk og underholdende historie, der genopfrisker minderne fra de fodboldglade 80’ere, men det er også en ærlig og holdningsbaseret beretning om bagsiden ved professionel fodbold. Til inspiration for alle tilhængere af offensiv, fræk og fantasifuld fodbold, som Elkjær var en fornem eksponent for.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 49.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 5T 36M
ISBN: 9788740012514
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. oktober 2013
Indlæst af: Dan Schlosser
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: India
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Svend Gehrs
Underholdende og sober
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Asker Hedegaard Boye
Det er svært at komme i tanke om en væsentligere og mere begivenhedsrig dansk fodboldkarriere end Preben Elkjærs. Alene af den grund er selvbiografien ”Mit liv som Elkjær” et velkomment indspark ... Billedsiden er et vaskeægte scoop ... En af dansk fodbolds største helte har fået den biografi, han fortjener Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Peter Sloth, Preben Elkjær
Løvehjerte
I "Løvehjerte" inviterer FC Københavns succesrige træner, Ståle Solbakken, Læs mere
Røver
Peter Sloth, Steffen Andersen
Hovedmanden bag danmarkshistoriens største kup, Steffen Andersen, afslører Læs mere