Mit liv som Elkjær
Hør uddrag

Mit liv som Elkjær

Preben Elkjær

Politikens Forlag
Preben Elkjær var verdens bedste angriber i midten af 1980’erne, og han er stadig en af de mest populære sportsstjerner, Danmark nogensinde har haft. En gavflab med glimt i øjet og mål i støvlerne. Eller som det hed i motivationen, da Elkjær blev optaget i idrættens Hall of Fame: En farverig og atypisk angriber, som med sin uortodokse stil og sin fandenivoldskhed kunne lave mål, der var i strid med al fodboldlærdom. 

I denne biografi fortæller Preben Elkjær selv historien om sin imponerende karriere – fra ungdomsårene i København til det professionelle eventyr i FC Köln, FC Lokeren og ikke mindst Hellas Verona, hvor han var med til at vinde et sensationelt italiensk mesterskab. Elkjær beretter naturligvis også om de gyldne år med dynamit-landsholdet, et eventyr som kulminerede under EM i Frankrig 1984 og VM i Mexico i 1986.

Preben Elkjærs selvbiografi, som er skrevet i samarbejde med Peter Sloth, er en nostalgisk og underholdende historie, der genopfrisker minderne fra de fodboldglade 80’ere, men det er også en ærlig og holdningsbaseret beretning om bagsiden ved professionel fodbold. Til inspiration for alle tilhængere af offensiv, fræk og fantasifuld fodbold, som Elkjær var en fornem eksponent for.

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
ISBN: 9788740009378
Format: ePub
E-bog Udk. 25. June 2013
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Svend Gehrs
Underholdende og sober
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Asker Hedegaard Boye
Det er svært at komme i tanke om en væsentligere og mere begivenhedsrig dansk fodboldkarriere end Preben Elkjærs. Alene af den grund er selvbiografien ”Mit liv som Elkjær” et velkomment indspark ... Billedsiden er et vaskeægte scoop ... En af dansk fodbolds største helte har fået den biografi, han fortjener Læs mere
Downloads