Mit hemmelige liv
Læs uddrag
Hør uddrag

Mit hemmelige liv

Lotte Kaa Andersen

Politikens Forlag
Et ærligt, intenst og skønt genkendeligt billede af kvindeliv
og overgangsalder, der ikke behøver betyde undergang.

Da statsministeren går på live tv den 11. marts 2020 og meddeler, at Danmark lukker ned, lukker Lotte Kaa Andersens krop også ned. Noget tungt og varmt rammer hende som en bombe. Hun kan ikke sove. Hudløs og gennemsigtig går hun gennem det forår uden at fortælle sin mand, søster eller bedste veninde om det, der sker med hende.

Midt i den perfekte storm beslutter hun sig for at blive klogere på det, der sker med hende. Hun spørger sine bekendte, en astrofysiker, en influencer, en journalist, en etnolog, en sexolog, en fremtidsforsker og to forfattere om deres erfaringer med at være midt i livet – og søger ekspertråd hos en læge, en psykiater og en gynækolog.

Mit hemmelige liv er en personlig og kollektiv fortælling om overgangsalder og kvindeliv. Om tab, sorg, skam og frihed. Og om at spørge, dele og række ud til andre kvinder (og en enkelt mand), når de tektoniske plader knager og brager under dig. Overgangsalderen kan føles som at krydse en ørken med en dårlig GPS, men måske behøver vi ikke at gå der alene.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
ISBN: 9788740090291
Format: 145x220
Udk. 21. March 2024
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: SatsbyB
Fotograf: Tine Harden
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Thit Thyring
Downloads