Mission sund aftensmad
Læs uddrag
Hør uddrag

Mission sund aftensmad

100 opskrifter til hele familien

Michelle Kristensen

Politikens Forlag
Aftensmaden til hverdag er den store udfordring for mange, der vil leve sundt. De fleste af os er travle og trætte, når vi kommer hjem og skal til at lave mad, og derfor kommer vi let til at springe over, hvor gærdet er lavest – og så ender vi alt for tit med fastfood eller noget mindre sundt fra fryseren.

Det, vi har brug for, er en opskrift samling med masser af retter, der er både sunde og lækre – og som kan laves i en fart! 

I sin nye kogebog med aftensmad har Michelle Kristensen samlet 100 opskrifter, der smager forrygende, og som kan spises med god samvittighed. Her er sunde udgaver af danskernes yndlingsmad – fra pizza og pastaretter til måltidssalater og sandwich. Man behøver nemlig ikke at spise ensformigt og kedeligt, fordi man gerne vil leve sundt.

I bogen finder du også tips til at twiste en opskrift på nul komma fem, så du både kan servere et børnevenligt aftenmåltid med sunde kulhydrater og et voksenvenligt med mættende proteiner.
Alle opskrifter i bogen følger MK principperne, som sikrer dig måltider med masser af grøntsager, en god mæthed og et stabilt blodsukker, og Michelle har lagt vægt på, at tidsforbruget i køkkenet
er minimalt.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 200
ISBN: 9788740062656
Format: 170x245
Udk. 27. december 2020
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Michelle Kristensen
Gør kål på kærestekilo & singlesul
Når sød musik opstår, og to flytter sammen, kan man let hygge sig til mange Læs mere
Mission sund mad
Få inspiration til let, lækker og lynhurtig mad til alle dagens måltider i Læs mere
Ny krop på 4 uger
Få en ny krop på fire uger. 10.000 danske kvinder har i de seneste seks år Læs mere