Miraklet i LEGO
Hør uddrag

Miraklet i LEGO

Niels Lunde

Jyllands-Postens Forlag
Miraklet i LEGO fortæller den utrolige historie om en verdensberømt dansk virksomhed, som var døden nær, men overvandt krisen og nu har større succes end nogensinde før.
 
Det er historien om ejerens søn, Kjeld Kirk Kristiansen, som skabte en blomstrende succes i LEGO, mens han kæmpede med sin far om magten. Om hans livslange stræben efter at løfte virksomheden til at tjene et højere formål. Og om hans smertefulde nederlag, da LEGO blev ramt af en livstruende krise, og han måtte overlade ansvaret til den blot 35-årige Jørgen Vig Knudstorp.
 
Det er også historien om den unge topchef, som forstod, at han kun kunne redde LEGO, hvis han søgte ind i virksomhedens sjæl for at finde svaret på det afgørende spørgsmål: Hvorfor eksisterer LEGO?

Hans mission lykkedes. LEGO's såkaldte turn around har vakt international opsigt.

Bogen løfter også sløret for LEGO's nye projekt for fremtiden, hvor virksomheden vil udføre det samme kunststykke, som Apple har gjort med computere, mobiltelefoner og musikafspillere: LEGO vil revolutionere verdens syn på børns leg og læring.

Bogen er skrevet af Børsens journalistiske chefredaktør, Niels Lunde, som har gennemført flere end hundrede interview med nøglepersoner i og uden for LEGO.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
ISBN: 9788740056563
Format: 145x220
Udk. 27. March 2019
41. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Omslagsgrafiker: Mørk / Visuel Kommunikation
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Berlingske Business, Henrik Ørsholst
Niels Lunde overgår sig selv med "Miraklet i LEGO". Det er en af de mest spændende og indsigtsfulde danske erhvervsbøger, der er skrevet i meget lang tid. Og "Miraklet i LEGO" er derfor en bog, som stikker dybere end de normale biografier om topchefer og virksomheder.
 
 
 
 
 
 
-  Børsen, Steen Hildebrandt
... en fremragende indføring i historien. Det er erhvervshistorie, men også erhvervsanalyse, når det er bedst. [...] Meget velskrevet, meget levende og kompetent analyse og beskrivelse.
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-posten, Ulla Bechsgaard
Bogen er spændende læsning. Den giver nye indsigter og overraskelser; som med en god roman havde jeg svært ved at lægge den fra mig.
 
 
 
 
 
-  Folkebladet, Arne Mariager
En kraftpræstation af en bog! [...] Niels Lunde har lavet et enormt research-arbejde og skrevet en fornem bog.
Weekendavisen, Frede Vestergaard
En spændende gennemgang af LEGOs nyere historie.
Downloads