Mirakelmanden
Læs uddrag

Mirakelmanden

Julie Hastrup

Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i løbet af få dage til et mareridt.  

Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Optændt af frustration og nysgerrighed går hun selv i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit ægteskab hemmelig, hvilket får Rebekka til at tvivle på, om hun overhovedet kan stole på ham.

Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, som fører hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net …

Mirakelmanden er sjette selvstændige bind i serien om den danske drabsefterforsker Rebekka Holm.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Spilletid: 12T 33M
ISBN: 9788740038248
Format: Download MP3
Lydbog udk. 30. March 2017
Indlæst af: Karen Abrahamsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Krimihjerte, Lone Maj Knudsen
Julie Hastrup har endnu en gang skrevet et brag af en krimi. Den har alt hvad du kan ønske dig af en krimi. Mirakelmanden er rigtig flot komponeret, med masser af gru, uhygge, spænding - alt sammensat med et helt sublimt sprog. Sproget er let og flydende. Du bliver hurtigt indfanget i Rebekkas univers, og der har du slet ikke lyst til at komme ud fra igen … Plottet er fantastisk godt skruet sammen, når du vender sidste side tænker du bare nej nej - jeg vil vide mere. I Mirakelmanden bliver alle de mystiske side-historier suverænt flot bundet sammen til slut. Der er slet ingen tvivl i mit sind - Julie Hastrup er en funklende klar stjerne på den danske krimihimmel. Hun mestrer alt det som jeg elsker ved de danske krimier. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
Julie Hastrup er mester i at blande spænding, overraskelser, intensitet, følelser og gys i en cocktail, der er svær at slippe igen.
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
Spændende og elegant komponeret krimi.
Er man ikke til krimier, der ender med en cliffhanger, skal man holde sig fra Julie Hastrup, for ikke alene skriver hun ulideligt spændende, hun slutter også altid med et gys. … Hastrup [har] atter givet os en uhørt spændende og elegant komponeret krimi.
 
 
 
 
 
-  Findals Krimiside, Jan Findal
Jeg følte mig rigtig godt underholdt, og bogen er velskrevet. Jeg kan godt lide, Julie Hastrup skriver ”lige ud ad landevejen” (…)

Jeg glæder mig meget til Julie Hastrups kommende bog og er spændt på at se, hvad cliffhangerne medfører.
 
 
 
 
 
-  Krummes krummelurer
Julie Hastrup har gjort det igen. Fra man starter til man slutter, er man fanget i hendes net. Må bare lige læse endnu en side. Hun skriver spændende, fængende og helt utroligt realistisk. Det er, til tider, som at være der selv. Man kan følge med hele tiden, og man tror man kender sandheden – og så – BANG – bliver man overrasket.

Jeg kan kun sige – køb den. Du vil ikke fortryde. Hvis du har læst de andre krimier om Rebekka Holm, ved du hvad jeg taler om – Der er drøn på. Har du dem endnu tilgode ? Så kan du glæde dig.
Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen, Tina Friis
Når en udgivelse finder sted, ser man ikke sjældent formuleringen “et selvstændigt bind” i en serie. Alligevel kan man ofte sidde med følelsen af, at der mangler noget grundlæggende for historien, såfremt man springer på midt i en serie. Det er dog på ingen måde tilfældet i “Mirakelmanden” som således er mit første bekendtskab med Julie Hastrups bøger om drabsefterforsker Rebekka Holm, faktisk den 6. i serien … “Mirakelmanden” er en velfortalt krimi i et særdeles lækkert flow og læseren profiterer af Julie Hastrups tydelige skriveerfaring, som holder gryden i kog og nysgerrigheden intakt. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Frk. Tines Krimitanker
Det her er en virkelig velskrevet bog, der som sagt er virkelig svær at slippe igen. Jeg skulle hele tiden lige have lidt mere med. Vide hvad der skete de forskellige mennesker og finde ud af hvem den vanvittige morder er. Og sandheden overstiger fantasien, kan jeg godt afsløre. Fed bog, der fik mig til at holde vejret i spænding! Mirakelmanden er 6. del i serien om Rebekka Holm. Den kan godt læses selvstændigt, men som altid, synes jeg man skal tage serien fra begyndelsen og få det hele med. Læs mere
 
 
 
 
-  Bogrummet, tanjasen
Trænger du til at læse en krimi som har noget på hjertet og som ikke er til at lægge fra sig, når man først er begyndt, så er Mirakelmanden et rigtigt godt bud.
Litteratursiden, Anne Klara Bæhr
Julie Hastrup har igen skruet en effektiv krimi sammen. Det er en rigtig pageturner, hvor spændingen holder til allersidste side, og hvor slutningen rummer et element af overraskende.
Book me up. Scotty!
Med svedige hænder og høj puls, ser jeg mig omkring og overvejer, hvor godt jeg egentlig kender mine venner og familie. Mirakelmanden har for alvor sat gang i en indre paranoia!
Københavneravisen, Jannik Lunn
Med Mirakelmanden har Julie Hastrup skrevet sin hidtil bedste og mest spændende Thriller – en af årets bedste danske krimier.
Ib By Heart, Heidi Ankersen
Slutningen var så uhyrlig og uhyggelig, at jeg lige måtte op og lave en kop kamillete til natten. Den var ligeså uhyggelig, som en god, gedigen, velskrevet krimi skal være. Jeg blev færdig med “Mirakelmanden” kl 23 igår aftes. Høj puls, stille tanker, mundlam og uhhh… Når jeg en dag, får mælet igen, så vil jeg skrive til Julie Hastrup, at det satme var en god 6’er – at den var længe ventet, og så skal hun altså oppe sig lidt med nr 7. Kom igang Julie – skriv for pokker. Læs mere
Bogblogger, Jane Andersen
Underholdning i topklasse! Mirakelmanden er en pageturner af en krimi og den lever helt op til mine forventninger om god gedigen spænding … Hvis du har fulgt Rebekka og hendes arbejde i de andre bind, må du ikke gå glip af denne sjette tur. Har du ikke læst de andre, men sætter pris på en god krimi, er det oplagt at kaste dig over denne serie. Læs mere
Alt for damerne, Marie-Louise Truelsen
Du vil mærke hver en åre pumpe i din krop og angsten fylde dig med en varm kvalme. Denne krimi er dit næste fix, hvis du elsker spænding og gådefulde drabssager. Julie Hastrup slår ordene så skarpt ned på papiret, at mordscenerne udspiller sig for dine øjne.
Drustrups Bogblog
Det er en dramatisk handling med mange voldsomme episoder, hvor der ikke lægges fingre imellem, og Julie Hastrup har godt styr på handlingen samt på fortælleformer, så spændingskurven holdes stramt stigende med overraskelser undervejs. Lige som det skal være!
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Julie Hastrup
Kryb
En ung kvinde dør under et politisk event på en lille ø i Øresund. Sagen Læs mere
Blodig genvej
Tredje bind i serien om Rebekka Holm. En pige forsvinder fra en legeplads i Læs mere
En torn i øjet
Første bind i serien om Rebekka Holm. Efterforsker Rebekka Holm er Læs mere
Det blinde punkt
Andet bind i serien om Rebekka Holm. Rebekka Holm bliver sat til at opklare Læs mere
Farlig fortid
Femte bind i serien om Rebekka Holm. En livstidsfange transporteres en kold Læs mere
Blodspor
Syvende bind i serien om Rebekka Holm. Et ægtepar og deres to voksne sønner Læs mere
Portræt af døden
Fjerde bind i serien om Rebekka Holm. En seriemorder hærger i Læs mere