Minecraft - Skibsvraget
Læs uddrag

Minecraft - Skibsvraget

C.B. Lee

Politikens Forlag
Tag med på en spændende rejse ind i undervandsverdenen, hvor det store mysterium gemmer sig på en gammel Minecraft server – og det skal løses, før det er for sent.

Jake og hans familie flytter konstant på grund af Jakes fars arbejde. Derfor plejer Jake at holde lav profil og undgå at knytte sig til nogen. Men da de havner i Los Angeles, lover Jakes far, at de kan blive boende. Lejligheden i Pacific Crest-ejendommen er deres hjem nu … hvilket betyder, at det er på tide, at Jake finder sig nogle venner.

Jake er dog ikke sikker på, at han skal se de to, han møder i Pacific Crest beboercentret, som sine venner. Tank er en stor og lidt skræmmende dreng, der normalt hænger ud med den hårde flok og Emily er en smart fashionista, der elsker at komme med sarkastiske bemærkninger.

Men da Jake opdager et faldefærdigt computerrum på beboercentret, indser han, at han får brug for sine nye venners hjælp. I rummet står der gamle skærme, kabinetter, printplader og tastaturer. Og da han tænder for en af computerne, finder han en mystisk Minecraft server på den, der indeholder kryptiske gåder. De tre venner må nu forsøge at knække koden og løse mysteriet, før det er for sent.

En gådefuld skikkelse, kendt som Troldmanden, har efterladt sig spor, som trioen følger – og pludselig er de rejst ned til havets dyb, hvor uhyggelige væsner lurer og skjulte skatte findes …
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740073799
Serietitel: Minecraft
Nummer i serien: 7
Format: Download MP3
Lydbog udk. 22. March 2022
Indlæst af: Mikkel Hansen
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Storm v/ Thomas Munkholt
Downloads