Mindfulness i hverdagen
Hør uddrag

Mindfulness i hverdagen

Charlotte Mandrup

Politikens Forlag
Charlotte Mandrups bog er en praktisk guide til et mere mindfuldt liv. Den giver dig mulighed for at træne evnen til at være fuldt til stede i nuet og bryde fri af tankernes tyranni.

´Smid de mentale lænker.´ Bogens øvelser og teknikker styrker din selvindsigt ved at give en bedre forståelse af sammenhængen mellem dine tanker, dine følelser og dine handlinger. Det er første skridt på vejen til frihed og accept - til at slippe dine negative adfærdsmønstre og nedbryde de barrierer, du hele tiden stiller op for dig selv.

´Væk fra kravstyranniet.´ Vores liv defineres og styres i høj grad af omgivelserne, af fyldte kalendere, af andre menneskers ønsker og ikke mindst af de høje krav, vi ofte stiller til os selv. Gennem mindfulness kan du genfinde kontakten til, hvem du er, og hvad du virkelig ønsker dig. Du vil opleve større frihed, tilfredshed, glæde og effektivitet i hverdagen.

´Nuets skønhed.´ Din intuition styrkes, fordi du bliver bedre til at opsnappe nuets nuancer og får adgang til ubevidste ressourcer og kompetencer. Dine sanser skærpes, især indadtil, og du kan igen mærke livet i de små ting.

´Ægte selvindsigt og større gennemslagskraft.´ Du bliver mere dit ´ægte´ jeg og handler med større autenticitet og gennemslagskraft - både personligt og professionelt.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 45.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
ISBN: 9788756704953
Format: ePub
E-bog Udk. 24. August 2011
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Tegner: Stinna Knudsen
Fotograf: Hviid Photography
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: HappyLiving dk
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Charlotte Mandrup
3 meditationer til mindfulness i hverdagen
SMID DE MENTALE LÆNKER. De 3 guidede meditationer fra Mindfulness i Læs mere
7 Mindfulness-principper for ledere
TAG KONTROL OVER KRISEN Få ro og overblik i sindet, så du opnår Læs mere
Frihedens disciplin
Frihedens disciplin fortæller dig, hvordan du kan bruge mindfulness til Læs mere