Min rejse til rummet
Hør uddrag

Min rejse til rummet

Andreas Mogensen, Henrik Bendix, Thomas Djursing

Politikens Forlag
Andreas Mogensen skrev danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev sendt i rummet som første dansker nogensinde. I Min rejse til rummet fortæller Andreas om sin kamp for at blive astronaut, hvordan drømmen spirede som barn, og om hvordan han som ung og voksen konstant rettede uddannelse og jobs mod ét mål: at blive astronaut.

Vi hører om de krævende test, som Andreas Mogensen og fem andre bestod blandt 10.000 ansøgere hos Den Europæiske Rumorganisation. Og han fortæller om den ekstreme astronauttræning, der bl.a. foregår dybt nede i mørke grotter i Italien, på havets bund i USA, i høje luftlag og i endeløse simuleringer i rumkapsler i Stjernebyen i Rusland. Ikke mindst beretter Andreas Mogensen detaljeret om sin mission i rummet, om den højspændte raketafsendelse fra jorden, om at suse i en rumkapsel med 28.000 km i timen, om tilkoblingen til Den Internationale Rumstation og den nervepirrende tur tilbage til Jorden. Og så fortæller han om livet på rumstationen: om den vigtige forskning og de mange forsøg og om de komiske og udfordrende oplevelser ved at være vægtløs; at svæve gennem modulerne, spise, børste tænder, sove – ja, selv toiletbesøg – der kan drille, når intet er ”op” eller ”ned”.

Andreas Mogensen tager i denne bog læseren med på en betagende rejse og ser frem mod nye missioner. En inspirerende fortælling om at nå sine mål og have hele verden – ja universet – som sin arbejdsplads.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 130.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 264
ISBN: 9788740030259
Format: 170x245
Udk. 31. August 2016
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Indbundet
Tegner: Jørgen Stamp
Indholdsgrafiker: Elisabeth Schioldann von Eyben
Fotograf: POLFOTO
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Hjalte Tin
'Min rejse til rummet' er en interessant ingeniør-saglig fortælling om Andreas Mogensen og hans vej til rummet.
 
 
 
 
-  Bognørden
Andreas Mogensen var muligvis ikke havnet på min læseliste, hvis jeg selv skulle have valgt, og derfor er jeg så meget mere glad for, at han dukkede op - for det har i den grad været en positiv oplevelse, der har gjort mig en hel del klogere, og måske mere nysgerrig.

Dette er bogen, der sørger for at novicer og ikke-nørder kommer med ind i en unik verden, der ellers kun rummer de få. Læn dig tilbage og nyd turen - den er det værd. Læs mere
Weekendavisen, Rasmus Dahlberg
Bogen om den første dansker i rummet letter flot fra rampen og stryger mod det ukendte med læseren som nysgerrig, fascineret passager.
Lektørudtalelse
Bogen er afvekslende, underholdende og informativ … levende og vedkommende. Godt støttet af fotoerne i god kvalitet.
Min rejse til rummet
Andreas Mogensen skrev danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev sendt i rummet som første dansker nogensinde. I Min rejse til rummet fortæller Andreas om sin kamp for at blive astronaut, hvordan drømmen spirede som barn, og om hvordan han som ung og voksen konstant rettede uddannelse og jobs mod ét mål: at blive astronaut. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Andreas Mogensen, Henrik Bendix, Thomas Djursing
Vil du med i rummet?
Andreas Mogensen, Henrik Bendix , m.fl.
Hvordan sover man egentlig i rummet? Hvad spiser man? Og hvad gør man, hvis Læs mere