Min mands elskerinde
Læs uddrag

Min mands elskerinde

Sara Bouchet

Politikens Forlag
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder, der kan påvirke et helt liv, om skjult begær, falske erindringer og uventet lys i mørket.

Susanne og Karl har været lykkeligt gift i 30 år. Nu vil de kaste sig ud i et nyt kapitel af deres liv og flytte fra Langå til Frankrig. Susanne er taget i forvejen og netop ankommet til deres nye hus, da to gendarmer banker på og fortæller, at Karl er død om bord på færgen til Jylland.

Da det første chok har lagt sig, dukker spørgsmålene op: Hvad lavede Karl på den færge? Var han alene? Var deres ægteskab overhovedet lykkeligt?

Besat af at konfrontere den kvinde, hun forestiller sig har taget Karl fra hende, indleder Susanne en intens og følelsesmæssig jagt på sandheden. Men hurtigt peger sporene også mod hendes egen fortrængte fortid. Og hvor langt er hun egentlig villig til at gå?

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 12T 21M
ISBN: 9788740056723
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. August 2019
Indlæst af: Linda Elvira
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ugebladet Søndag
’Min mands elskerinde’ er en roman, man ikke kan lægge fra sig og heller ikke lige få ud af hovedet efter endt læsning. … En stor læseoplevelse om fortrængninger, sorg og kærlighed på flere planer.
 
 
 
 
 
-  Magasinet Liv, Caroline Rutter
Hvis du kun skal læse én bog: Til dig, der vil underholdes, indvikles og afklares på samme tid.
 
 
 
 
 
-  Femina
Spændende, nær og dramatisk og med det store skræmmende spørgsmål: Hvor godt kender vi i virkeligheden vores nærmeste?
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaelis
Effektiv thriller … ’Min mands elskerinde' er en fermt gennemført og gedigen gammeldags sympatisk kærlighedsroman om glemsel og erindring.
 
 
 
 
 
-  Livetidukkethuset.dk
Sara Bouchet har skrevet en roman, som er fængslede, rørende, spændende og velskrevet. Jeg vild med sproget, som jeg synes Sara leger rigtig godt med. Historien er dramatisk og tænker, at det også hænger sammen med, at fortællingens hovedperson selv er ret dramatisk.Jeg anbefaler "Min mands elskerinde" til jer, der er til rigtigt gode spændingsromaner Læs mere
Litteratursiden
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder og erindringer er mystisk, medrivende og helt ude i hampen.
Randiglensbo.dk
Jeg har været fuldstændig opslugt af bogen. Personerne står knivskarpt, og man kommer let til at føle med dem hver især. Bogen rummer mange menneskelige dilemmaer, og de er beskrevet så fint og indfølende og kalder på refleksion.
Downloads