Min mands elskerinde
Hør uddrag

Min mands elskerinde

Sara Bouchet

Politikens Forlag
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder, der kan påvirke et helt liv, om skjult begær, falske erindringer og uventet lys i mørket.

Susanne og Karl har været lykkeligt gift i 30 år. Nu vil de kaste sig ud i et nyt kapitel af deres liv og flytte fra Langå til Frankrig. Susanne er taget i forvejen og netop ankommet til deres nye hus, da to gendarmer banker på og fortæller, at Karl er død om bord på færgen til Jylland.

Da det første chok har lagt sig, dukker spørgsmålene op: Hvad lavede Karl på den færge? Var han alene? Var deres ægteskab overhovedet lykkeligt?

Besat af at konfrontere den kvinde, hun forestiller sig har taget Karl fra hende, indleder Susanne en intens og følelsesmæssig jagt på sandheden. Men hurtigt peger sporene også mod hendes egen fortrængte fortid. Og hvor langt er hun egentlig villig til at gå?

Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740050790
Format: 145x220
Udk. 15. August 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Ugebladet Søndag
’Min mands elskerinde’ er en roman, man ikke kan lægge fra sig og heller ikke lige få ud af hovedet efter endt læsning. … En stor læseoplevelse om fortrængninger, sorg og kærlighed på flere planer.
 
 
 
 
 
-  Magasinet Liv, Caroline Rutter
Hvis du kun skal læse én bog: Til dig, der vil underholdes, indvikles og afklares på samme tid.
 
 
 
 
 
-  Femina
Spændende, nær og dramatisk og med det store skræmmende spørgsmål: Hvor godt kender vi i virkeligheden vores nærmeste?
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaelis
Effektiv thriller … ’Min mands elskerinde' er en fermt gennemført og gedigen gammeldags sympatisk kærlighedsroman om glemsel og erindring.
 
 
 
 
 
-  Livetidukkethuset.dk
Sara Bouchet har skrevet en roman, som er fængslede, rørende, spændende og velskrevet. Jeg vild med sproget, som jeg synes Sara leger rigtig godt med. Historien er dramatisk og tænker, at det også hænger sammen med, at fortællingens hovedperson selv er ret dramatisk.Jeg anbefaler "Min mands elskerinde" til jer, der er til rigtigt gode spændingsromaner Læs mere
Litteratursiden
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder og erindringer er mystisk, medrivende og helt ude i hampen.
Randiglensbo.dk
Jeg har været fuldstændig opslugt af bogen. Personerne står knivskarpt, og man kommer let til at føle med dem hver især. Bogen rummer mange menneskelige dilemmaer, og de er beskrevet så fint og indfølende og kalder på refleksion.
Min mands elskerinde
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder, der kan påvirke et helt liv, om skjult begær, falske erindringer og uventet lys i mørket.
Om Sara Bouchet
Sara Bouchet er fransk-dansk forfatter og cand. mag. i litteraturhistorie. Hun debuterede i 2016 med den prisbelønnede roman Hjem og har siden udgivet romanen Savas vidner (2018). Sara har arbejdet som kommunikationskonsulent ved Midt- og Vestjyllands Politi, som professionel danser i USA og som leder af Johannes V. Jensen Museet i Farsø. Læs mere
Om Min mands elskerinde
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder, der kan påvirke et helt liv, om skjult begær, falske erindringer og uventet lys i mørket.
Bogens temaer
Om kærlighed, ægteskab og falske erindringer. Det fortæller Sara Bouchet om i denne video.
Downloads