Min mands elskerinde
Læs uddrag
Hør uddrag

Min mands elskerinde

Sara Bouchet

Politikens Forlag
Fængslende spændingsroman om dystre hemmeligheder, der kan påvirke et helt liv, om skjult begær, falske erindringer og uventet lys i mørket.

Susanne og Karl har været gift i 30 år, da de beslutter at kaste sig ud i et nyt kapitel af deres liv: De har købt et faldefærdigt hus i Frankrig, som de vil omdanne til hotel og spisested. Susanne er taget i forvejen og er netop ankommet, da to gendarmer banker på og fortæller, at Karl er død.

Da det første chok har lagt sig, begynder spørgsmålene at melde sig: Karl blev fundet død på Molslinjen, men hvad lavede han der? En parkeringsbøde og en bankpostering på 15 kr. indikerer, at han var i København dagen før, men til Susanne havde han sagt, at han ville tage direkte til Frankrig, når han havde ordnet de sidste ting på sit arbejde i Aarhus.

Besat af at finde frem til sandheden indleder Susanne en intens og følelsesmæssig jagt på en kvinde, hun forestiller sig har sat en kile i deres ægteskab. Men jagten på Karls hemmelighed åbner for en ubehagelig flig af Susannes egen fortrængte fortid, og hvor langt er hun egentlig villig til at gå for at løse mysteriet og kende sandheden?
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740050790
Format: 145x220
Udk. 15. august 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Politikens Forlag
På vej
Downloads