Min kæreste elskling
Hør uddrag

Min kæreste elskling

Gabriel Tallent

Hr. Ferdinand
Turtle Alveston overlever. Hun er fjorten år gammel og bevæger sig frit gennem skovene ved den nordcaliforniske kyst. Vandløb, tidevandssøer, klippefremspring, alle er de hendes hjem og gemmesteder, og hun tilbagelægger store afstande efter forgodtbefindende. Hendes fysiske verden er vidtstrakt, men hendes personlige rum er småt og forræderisk; siden hendes mor døde har Turtles karismatiske, ustabile far domineret hendes tilværelse og tvunget hende til at leve et isoleret liv. Hun har sin skole, hvor hun holder alle på afstand, og ellers kun sin far.

Men så møder Turtle Jacob, en lidt ældre dreng som fortæller sjove anekdoter, bor i et stort, rent hus, og ser på Turtle med en hengivenhed, hun ikke før har oplevet. Og for første gang glider resten af verden ind i hendes perspektiv, og hun forstår, at tilværelsen er langt mere end hendes far. Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 416
ISBN: 9788740046229
Format: 145x220
Udk. 04. september 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Nete Harsberg, Tonny Vorm
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset, Sascha Jensen
”WOW! ’Min kæreste elskling’ levede fuldstændig op til min skyhøje forventninger … Jeg kommer aldrig til at glemme dette mesterværk!”
 
 
 
 
 
-  Sidses bogblog, Sidse Cordes
”Fængslende roman om en modig ung piges kamp for sit liv … Det er ikke en bog, jeg kommer til at glemme lige forløbig – hvis nogensinde.”
 
 
 
 
 
-  Buch’s Books, Sidsel Buch
”Årets bedste læseoplevelse … Beskrivelserne af naturen, Turtles tanker, og reaktionerne var fantastiske. Tænk at kunne skrive sådan! … En barsk, men smuk fortælling.”
 
 
 
 
-  Litteraturlinjer.dk, Martin Rytter Handberg
”Første kapitel skruer sig direkte ind i dit hjerte og holder fast … Der er en særlig og vedkommende nerve i bogen … Den gør altså indtryk.”
Bogblogger.dk, Krista Bauer
”Velskrevet, vigtig og rørende … En historie om en familie, hvor vold og had er nedarvet gennem flere generationer, og om hvordan det er muligt at isolere børn fra omverdenen og præge deres opfattelse af rigtigt og forkert i en sådan grad, at det for udefrakommende virker ufatteligt … Det er hjerteskærende.” Læs mere
Litteratursiden.dk, Pia Bechmann
"Af og til dukker der en roman op, som med sin egen ubærlige kraft borer sig ind i hjertet. En sådan roman er ’Min kæreste elskling’. Bogen er ubarmhjertigt hjerteskærende, en blændende debutroman af den amerikanske forfatter Gabriel Tallent. Det er en roman, der kryber under huden på samme brutale måde som ’Et lille liv’ af Hanya Yanagihara … Formidabel og velskrevet.” Læs mere
Downloads