Millionæren fra Singapore
Hør uddrag

Millionæren fra Singapore

Kevin Kwan

Hr. Ferdinand
Da Rachel Chu og Nicholas Young falder for hinanden i New York, ved hun ikke, at han er en af Singapores mest eftertragtede unge mænd. Men da han inviterer hende med til sin hjemby for at deltage i et bryllup, går det langsomt op for Rachel, at Nicholas muligvis er mere end bare almindeligt velhavende. Faktisk er han stinkende, stenhamrende rig, som man kun kan være det i Singapore.

Under besøget møder Rachel Astrid, it-pige extraordinaire, Eddie, hvis fami lie nærmest bor på siderne af Hong Kongs sladderblade, og Eleanor, Nicks indflydelsesrige mor, som har meget stærke meninger om, hvem hendes søn bør, og absolut ikke bør, gifte sig med.

Millionæren fra Singapore er første bog i Crazy Rich Asianstrilogien, der har taget verden med storm. Kom med og mød Nicholas og Rachel, den vilde Familien Young og det unge pars sjove og enestående crew af venner i en jungle af gamle penge, nye penge, skeletter i skabene, nysgerrige slægtninge, golddiggers og fuckboys, forsvundne fædre og iskolde mødre.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 150
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
ISBN: 9788740053821
Format: 145x220
Udk. 19. February 2019
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
Litteraturhjørnet.dk
At læse romanen med Nicholas Young, Rachel Chu og Astrid Leong i hovedrollerne er som at stå på tæer og i åndeløs spænding kigge tryllebundet ind ad nøglehullet til en vanvittig, stenrig verden, hvor almindelige mennesker har svært ved at være med … En begivenhedsrig fortælling, der har fået mig til både at grine og måbe adskillige gange igennem historiens plot. Jeg er vild med humoren og de maleriske beskrivelser af scenerne, som Rachel, Nick og resten af persongalleriet lever i. Læs mere
RandiGlensbo.dk
Skøn, underholdende og fornøjelig ferielæsning. Den er simpelt hen så skør og sjov – og også temmelig romantisk. Så bliver det jo ikke meget bedre.
 
 
 
 
-  Superheltemor.dk
Den her trilogi er noget så fængende … Bøgerne er forrygende morsomme, absurde og fascinerende, og jeg har slugt dem alle tre.
 
 
 
 
-  HenriettesBlog.dk
Jeg var i den grad underholdt fra start til slut … Det er en serie, man næsten kun kan knuselske, hvis man er til humor, spænding og fart over feltet.
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
Afskyeligt morsomt … Man både fyldes med afsky, men også fascination over, at mennesker virkelig tror, at penge er alt i denne verden. Og så er det sjovt - meget sjovt endda. Det er sjovere end The Real Housewives.
 
 
 
 
 
-  Magasinet Liv, Carolina Rutter
Det er sjældent, vi læser om de virkeligt rige, men det er svært underholdende … Til dig, der vil læse om noget, der er meget langt fra din hverdag - og derfor så meget sjovere!
 
 
 
 
 
-  Frk. Litteratur, Amanda Emma Nissen-Bækdahl
En fantastisk læseoplevelse … ’Millionæren fra Singapore’ tog mig virkelig med storm, og jeg vil bare have mere … Jeg tror aldrig, jeg har læst en bog med lignende handling eller emne, og jeg er ikke sikker på, at jeg har tænkt mig bevidst at finde lignende bøger, for jeg tror ærlig talt, at det er Kevin Kwan, som har gjort noget magisk med historien. Rige mennesker siger mig ikke det store, og drama er ikke noget, jeg sædvanligvis har lyst til at læse. Men i ’Millionæren fra Singapore’ er det så gennemført og så godt, at jeg ikke kunne slippe historien. Læs mere
 
 
 
 
 
-  HomeByBianca.dk
Underholdning fra start til slut
 
 
 
 
 
 
-  Sidses bogreol, Sidse Cordes
”Fuldstændig fantastisk persongalleri … Det er længe siden jeg har været SÅ underholdt … Den her roman er altså noget ganske, ganske særligt, og jeg kan nærmest ikke vente på at efterfølgeren udkommer!”
 
 
 
 
 
-  Cats, Books & Coffee
"Virkelig god underholdning … ’Millionæren fra Singapore’ er indledningen til hvad der vel bedst kan beskrives som en absurd asiatisk udgave af Dollars – bare endnu mere over the top. En slags litterær form for reality tv … Gemt under det tilsyneladende overfladiske liv byder bogen dog også på mere alvorlige temaer.” Læs mere
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
Virkelig sjov. Fortællingen er overdrevet og vanvittig godt skrevet og fortalt. Jeg er vild med, at alt det alvor, der også er i bogen, bliver fortalt til på en god, fantastisk og skæg facon … Underholdende, intrigeflydt og dramatisk.
 
 
 
 
 
-  Julie The Book Cat
Højdramatisk … Det er Dollars, Horton Sagaen og Glamour i en stor, asiatisk blanding. Det er bling, diamanter og private jetfly. Jeg var ganske fascineret under læsningen … De kinesiske traditioner er virkelig velbeskrevet og flettet ind i hele fortællingen.
 
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk
”En virkelig sjov og morsom bog! Bogen tager på underholdende vis læseren med ind i en verden af rigdom. Men selv om man er utrolig rig, er kærligheden ikke nem, og i ‘Millionæren fra Singapore’ får vi lov at høre om både de vellykkede og knap så heldige kærlighedsromancer.”
 
 
 
 
-  Hyggelitt.dk
”En underholdende og romantisk fortælling om kærlighed på trods af penge, der udspiller sig i Singapores overklassesamfund … Dejligt at læse en bog med så høj underholdningsværdi.”
 
 
 
 
-  Bogtanken.dk
Humor og en konstant høj spændingskurve er hovedingredienserne i denne første del af Kevin Kwans trilogi. Der er fart over feltet, og milliarderne flyder i Kwans fuldendte univers, som er krydret med adskillige detaljer om asiatisk kultur, mad og sprog … Kwans kærlige og alligevel ironiske favntag med sine karakterer er ramt perfekt … Unikt og originalt. Læs mere
 
 
 
 
-  DeUngesOrd.dk
Et godt indblik i en verden, man ikke rigtig kender
Liebhaverboligen
Super god sommerferielæsning. Bøgerne er velskrevet, underholdende og med god handling … Fyldt med kærlighed, intriger og et sjovt indblik i en kultur, langt anderledes end hvad vi kender fra Danmark.
Litteratursiden.dk
”Virkelig underholdende roman, og den giver et fantastisk indblik i en verden, der er beskyttet af den største hemmeligholdelse … En ukendt verden af overvældende rigdom med knald på farver, glimtende diamanter og et gigantisk persongalleri, der kan matche Game of Thrones.”
Dansk BiblioteksCenter
En god blanding af moderne slægtsroman, kærlighedshistorie og chick lit, som trækker dig ind i en verden af rigdom, som er fascinerende. De mange personligheder og korte kapitler gør, at du bliver grebet af historien.
Superheltemor.dk, Kim
”Utroligt fascinerende … Der er intriger og magtkampe, og det hele er underholdende på “Dollars”-måden. Helt klart underholdende læsning.”
The Bookworm’s Closet
”Underholdende roman, der fik mig til at grine højt flere gange … En god læseoplevelse – men jeg må advare om, at man bliver sulten af at læse den! Den er smækket med beskrivelser af alt det lækre mad de spiser – aldrig har jeg cravet satay så meget!”
Skrivforlivet.dk
Her er der smæk for den litterære skilling … På overfladen er den vildt morsom og underholdende, og mellem linjerne tager den fat i en masse dybere temaer og vedkommende dilemmaer. Du får altså strålende god underholdning, men ikke uden ballast … Det er velskrevet, underholdende og forfriskende … Det her må du ikke gå glip af. Læs mere
Ruskjærs Bøger
Persongalleriet i denne roman er yderst interessant, og det er en spændende verden man bliver lukket ind i ... Jeg var meget begejstret for bogen, og jeg glæder mig meget til at læse de to næste bøger i serien.
Bookeater.dk
”En bog med masser drama, god drama, som får en til at læse videre og videre, kapitel efter kapitel. En fortælling med fokus på kulturforskelle og nærighed på højeste plan. Overraskende nok var der et par plottvist, som virkelig satte fut i historien og skabte et realistisk præg.”
Bogblogger.dk
”Der er underholdning for alle pengene … Forbered dine lattermuskler og din gode hukommelse hvad angår navne, og sæt dig godt til rette i sofaen. For ’Millionæren fra Singapore’ kommer til at suge dig ind i et univers, hvor de dyreste biler, privatfly, boliger, smykker og designertøj bliver købt og brugt i flæng. Der er tale om nye penge og gamle penge i en kaliber, der er svær at tænke sig til, og i en så underholdende historie, at jeg ikke kan vente på den næste bog i serien.” Læs mere
Emily Salomon
”Pokkers god underholdning … Det hele er lidt for meget af det gode og det er godt … Jeg venter spændt på de næste to.”
Midthimmerlands Folkeblad, Lars Lundsgaardvig
En spændende rejse ind i et farvestrålende og atypiske miljø – og under al glamouren og glitteren, er der en særdeles fin, sårbar og eftertænksom bog om kærlighed og de skæbnesvangre valg, kærlighed kan medføre … Det autentiske præg fremkommer også gennem Kevin Kwans maleriske og medinddragende sprog. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kevin Kwan
Rige menneskers problemer
Da Nicholas Young finder ud af, at hans bedstemor Su Yi ligger for døden, Læs mere
Den kinesiske forlovelse
I morgen skal Rachel Chu giftes, og hun burde være ekstatisk. Alt er som i Læs mere